2 variante de cartofi franţuzeşti

de Ade200 in Mancaruri de legume, 18 Mai 2012 | 6137 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

19.05.2012, 08:37

De ce-s pozele asa mici?
pacat.

Lau 1

19.05.2012, 09:40

bun

MonaMimi 1

19.05.2012, 10:25

MotanLaOale 1

19.05.2012, 10:40

Bya Ralu 1

19.05.2012, 11:24

buni

angyb 1

19.05.2012, 11:53

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:38

super introducere

Rocsi 1

19.05.2012, 23:08

buniiii

RuxyRux 1

20.05.2012, 00:04

Excelenti in orice combinatie! se pare ca in alimentatia romanului, cartoful e baza

mihaelar63 1

20.05.2012, 00:35

Felicitari Ade
Chiar nu stiam de varianta originla
Trebuie sa prepar si ,,, adevaratii cartofi frantuzest''
Pana atunci merg sa pun la fiert pentru astia ,,,romanesti''

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:50

bune ambele retete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu carnati