Pui cu sos de rosii si usturoi

de Miha in Pui, 4 Oct 2009 | 36694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1 pahar de vin alb
  • 2 pahare de suc de rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • oregano si boia de ardei
  • sare si piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii si usturoi:

Carnea bine condimentata o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea.

Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade sosul si carnea e bine fiarta.

Punem vasul la cuptor,pentru 15-20 de minute,pana se rumeneste.

Se serveste presarat cu patrunjel si cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii