Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 5 Feb 2010 | 6821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 120 gr cioco neagra
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 180 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Topping:
  • 280 gr caramele cu lapte
  • 120 ml frisca lichida Hu-la-la
  • 150 gr nuci prajite si maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci:

Se topeste untul si ciocolata, se adauga zaharul si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga ouale si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa si se amesteca bine cele doua compozitii. Se toarna in tava peste hartia de copt si se coace aprox 30 de minute.
Intre timp se pun caramelele si frisca lichida la topit la foc mic, dupa care se adauga nucile. Dupa ce scoatem blatul din cuptor, il lasam sa se raceasca putin, apoi turnam toppingul. Se pune la frigider pana se intareste. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ala_oancea 1

05.02.2010, 16:55

Multumesc

crisad 1

05.02.2010, 16:59

moaaaa ce bunatate ! sa vad dc reusesc sa o fac in wk (dc ma lasa baietii)

elena1988 1

08.03.2011, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu capsuni si ciocolata