Clatite cu dovlecei

de Julie in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 15070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o cana apa minerala ( bere, lapte)
  • un dovlecel potrivit
  • 2-3 linguri ulei
  • marar
  • patrunjel
  • sare, piper
  • o cana faina
  • cascaval ras ( cate 2 linguri pentru fiecare clatita)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dovlecei:

Dovlecelul se curata de coaja , se rade , se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama.

Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit adaugam  dovlecelul si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider pentru 20-25 minute sa se odihneasca.

Prajim apoi clatitele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le scoatem si cat sunt fierbinti, le umplem cu cascaval ras si le rulam sau le impaturim in patru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic