A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piept de pui la cuptor cu muschi...

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Pieptul de pui il curatam de pielita si il spalam. Il taiem felii potrivite pe care le saram si piperam si le punem intr-o forma termorezistenta. Taiem felii muschiul, ceapa, ardeiul kapia si...Citeste continuarea

Prajitura cu praf de budinca

Postat de: Valyvalentyna in Prajituri

Am separat albusurile de galbenus si am batut albusurile spuma cu zaharul si praful de sare iar in galbenusuri am pus zaharul vanilat, esenta, praful de copt, uleiul, laptele caldut si coaja de...Citeste continuarea

Paste cu brocolli si Camembert

Postat de: mihaelar63 in Paste

Se pun la fiert pastele in apa cu sare respectand timpul de fierbere de pe pachet . Eu mereu le tin mai putin daca in final vor fi gatite cu sos . Brocolli se opareste in acelasi vas...Citeste continuarea

Pizza cu branza Margherita

Postat de: ctlina in Pizza

Am folosit masina de paine : program aluat. Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea. După 1 oră si 50 minute aluatul este gata. Se presara masa cu faina, se intinde...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

      Pulpele de pui le spalam si le crestam putin.Le saram si piperam. Intr-un vas de yena asezam ciupercile,peste punem pulpele de pui,adaugam ceapa,ardeiul si rosiile...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: momo121 in Dulciuri

In primul rand punem cubuletul de drojdie intr-un bol cu cateva 2 linguri de zahar si oul si omogenizam bine, pana devine o pasta, peste aceasta punem si 3 linguri de faina, amestecam si dam...Citeste continuarea

Pizzette fritte

Postat de: geoline in Pizza

Pentru aluat Dizolvam drojdia cu zaharul in apa calduta si amestecam cu faina si uleiul. Punem sarea si framanatam bine aluatul apoi il lasam la dospit la loc caldut.  Pentru sos...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si nuca

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Merele se spala, se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare, se adauga scortisoara si un plic de zahar vanilat.Intr-un vas, punem cana de faina, cana de zahar si cana de gris, impreuna cu...Citeste continuarea

Prajitura Kati, prajitura...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Cum se prepara Prajitura Kati, prajitura sarbatorilor din vremea copilariei : Foile: Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul si sarea. Se adauga untura, coaja rasa de lamaie, amoniacul...Citeste continuarea

Prajitura cu gem si crema de nuca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat : Margarina cu zaharul se mixeaza pana se topeste zaharul,apoi se adauga galbenusurile, se omogenizeaza.Amoniacul se stinge cu zeama de lamaie dupa ce l-am adaugat in compozitie,apoi...Citeste continuarea

Prajitura aromata cu branza,...

Postat de: Corina33 in Prajituri

Pentru aluat: Se amesteca faina cu sarea. Se freaca drojdia cu o lingurita de zahar pana se lichefiaza.Se topeste untul si restul de zahar in laptele caldut. Se amesteca toate ingredientele si...Citeste continuarea

Pâine de casă

Postat de: diaconta in Piine

Faina am amestecat-o cu sarea si am pus-o într-un bol. Am facut o adâncitura la mijloc,am pus zaharul,drojdia,putina apa calduta,am amestecat drojdia,zaharul si apa si am acoperit...Citeste continuarea

Prajitura Tortulet cu mere

Postat de: ctlina in Dulciuri

Zaharul si jumatate din unt se pun intr-o cratita, se aseaza apoi merele curatate si scobite la mijloc. In fiecare scobitura de mar se pune 1 cubulet de unt. Se presara scortisoara si se dau la...Citeste continuarea

Prajitura copilariei - foi cu miere...

Postat de: Criss in Dulciuri

Preparare  Prajitura copilariei - foi cu miere si crema fina de vanilie cu unt, prajitura Albinita Foi : Se amesteca oul cu zaharul, untul, mierea , laptele si bicarbonatul intr-un vas...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si jeleu de visine

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Aluatul: Faina, zaharul, cacaoa si praful de copt se amesteca impreuna. Se adauga untul taiat bucatele si galbenusul. Se framanta pana obtinem un aluat omogen. Se infoliaza si se da la...Citeste continuarea

Prajitura desteapta

Postat de: andreea91 in Prajituri

Separam albusurile de galbenus. Albusurile se mixeaza cu praful de sare pana devin spumoasa si lucioase ! Untul se  topeste si se lasa sa se raceasca ! Galbenusuile se bat cu zaharul...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt si stafide

Postat de: Valyvalentyna in Dulciuri

Pentru inceput am uns tava cu unt topit si am intins 4 foi de placinta pe care le ungem si pe ele cu unt apoi turnam sau punem cu polonicul din compozitia de iaurt preparata astfel: Batem bine...Citeste continuarea

Prajitura Snickers

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Blat : Cele 8 albusuri cu un praf de sare le batem bine,pana nu pica dupa tel,apoi adaugam zaharul,lingura cu ligura,mixam bine dupa fiecare lingura de zahar pana se topeste,din cand in cand...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si alune

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Intr-un vas mic( ibric) topim untul, il dam deoparte, topim in el ciocolata, amestecam sa se topeasca si adaugam smantana, omogenizam bine. Ouale le mixam cu vanilia si zaharul brun 10 minute...Citeste continuarea

Prajitura desteapta

Postat de: deea2686 in Dulciuri

Separi ouale,bati galbenusurile cu zaharul,adaugi untul topit dar racit,esenta,faina si omogenizezi bine.Apoi torni laptele rece pina aluatul devine omogen.Bati spuma albusurile si le adaugi in...Citeste continuarea

Paste cu ciuperci si pancetta

Postat de: deea2686 in Penne

Cureti  si speli ciupercile, le tai felii, le pui intr-o tigaie de paste cu ulei de masline la calit.Apoi adaugi pancetta,ceapa taiata marunt,sare ,un paharel de apa si le lasi pe foc pina...Citeste continuarea

Pateuri cu cas si conserva de vita

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Foietajul il dezghetam la temperatura camerei. Conserva de vita, casul, cascavalul le taiem bucatele, aproximativ egale, ca niste cuburi. Maslinele le taiem in jumatati, pe lungime. Presaram faina...Citeste continuarea

Pide cu branza si susan

Postat de: RuxyRux in Piine

Lichefiem drojdia cu 3 linguri lapte caldut. Cernem faina, facem o mica gropita in mijloc si punem zaharul, pe margine sarea si uleiul, apoi turnam in mijloc drojdia lichefiata, oul si...Citeste continuarea

Pizza rustica

Postat de: Corina33 in Pizza

Se amesteca faina cu sarea, se adauga laptele caldut si uleiul. Drojdia si freaca impreuna cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se adauga la faina. Se framanta aluatul minim 10 minute cu mainile...Citeste continuarea

Pariziene cu dulceata

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se pune faina cernuta intr-un castron si se amesteca cu garantul pentru aluaturi dospite. Intr-un alt castron se freaca oul intreg si albusul (galbenusul va fi folosit la ungerea parizienelor)...Citeste continuarea

Pui la cuptor

Postat de: rhapsody in Pui

1. Spala puiul bine si pune-l intr-un vas incapator, pune deasupra saramura cat sa il acopere si baga vasul in frigider pentru 24 h. In caz ca ramane o parte neacoperita te duci si rasucesti puiul...Citeste continuarea

Prajitura ''Trandafirul negru''

Postat de: Teo in Prajituri

Mai intai framantam: amestecam toate ingredientele si framantam o coca mai moale. Impartim coca in 6 parti egale. Pana ''ajunge coca la moara''  pregatim umplutura : amestecam macul...Citeste continuarea

Pizza cu sprot afumat

Postat de: katty in Pizza

Dizolvati drojdia in putina apa calduta impreuna cu zaharul si sare. Amestecti faina cu uleiul de masline, drojdia dizolvata. Amestecati continuu, turnand cate putina apa calda pana obtineti un...Citeste continuarea

Prajitura Tosca

Postat de: rhapsody in Prajituri

Blat:  1. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare.  2. Adauga zaharul in doua transe si mixeaza pana cand spuma formata este ferma si lucioasa.  3. Amesteca faina...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

- Foile proaspete se grupeaza doua cate doua si se ung cu ulei fiecare. - merele le spalam bine, le razuim cu coaja cu tot si aduagam zahar si scortisoara pudra. Punem intr.o tigaie la calit...Citeste continuarea

Paste cu ton, smantana si legume

Postat de: BucatariaS in Spaghete

Pastele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, se scurg, se stropesc cu 2 linguri cu ulei de masline si se amesteca bine. In timpul in care pastele fierb, se prepara...Citeste continuarea

Prajitura cu piscoturi, mascarpone...

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Se pun intr-o caricoara murele zdrobite putin cu furculita si zaharul se dau la foc mic doar cat sa se topeasca zaharul apoi se lasa la racit. Se adauga gelatina hidratata si topita pe baie de...Citeste continuarea

Pizza cu broccoli, piept de pui si...

Postat de: luminita20_2006 in Pizza

Amestecam faina cu drojdia si zaharul, facem o gropita in mijloc turnam apa calduta si amestecam, dupa care punem sarea si framantam aluatul. Se lasa la dospit la loc caldut pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Pui pe sticla la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Puiul l-am spalat in interior si in exterior si l-am uns cu marinata preparata din ingrediente. Intr-un bol se amesteca usturoiul pisat , boia dulce si iute, rozmarinul, delikatul,sarea si...Citeste continuarea

Pulpe de rata cu orez cremos in...

Postat de: Toamna07 in Rata

Pulpele de rata le vom frige intr-o tigaie neaderenta si bine incinsa timp de 4 minute pe ambele parti . Acum ,le presaram cu sare si piper. Le dam la cuptor incins timp de 20 de minute. Le...Citeste continuarea

Peperonata cu muschi de porc la gratar

Postat de: geoline in Porc

Se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul in cele 4 linguri ulei de masline. Dupa cateva minute se pun ardeii taiati in bucati mai mari egale si se mai lasa la calit circa 10 minute. Se...Citeste continuarea

Prajitura usoara cu crema de lamaie...

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Se pune frisca lichida impreuna cu laptele condensat intr-un bol (sau in robotul cu mixer). Se mixeaza cca 3-4 minute pana cand capata consistenta (se intareste) apoi adaugam sucul de la cele 2...Citeste continuarea

Pastai prajite

Postat de: geobucataras in Mancaruri de post

Pastaile le curatam de codite,le spalam bine, dupa care le punem intr-o oala la fiert cu putina sare,cand au fiert le scoatem afara le lasam la racit si le taiem in bucati mai mici.Intr-o tigaie...Citeste continuarea

Prajitura cu caramel si ciocolata

Postat de: andaoana in Prajituri

Blat: Pregatim o tava de tort cu diametru 20 cm , sau o tava de copt dreptunghiulara mica 20x25. O sa aveti un blat cam de 2 cm grosime in functie de marimea tavii. Avem nevoie de doua...Citeste continuarea

Placinta cu branza proaspata de...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi! Reteta este pentru tava de 20x30 cm. Se incepe cu prepararea umpluturii, amestecand toate ingredientele intr-un castron. Pentru blat,...Citeste continuarea

Prajitura Fanta

Postat de: Pungasa_Rogue in Prajituri

Prima data se da drumul la cuptor pentru a se incalzi! Intr-un castron se pun albusurile cu un praf de sare, iar intr-o farfurie se pun galbenusurile cu uleiul si esenta. Albusurile se bat...Citeste continuarea

Pernute de pizza

Postat de: MotanLaOale in Pizza

Aluatul se lasa la decongelat. Se intinde aluatul pe blatul de lucru si se taie in patrate de aproximativ 6x6 cm. (in functie de diametrul salamului) Se pune putin ketchup si se intinde...Citeste continuarea

Placinte

Postat de: VanessaAli in Aperitive / Garnituri

Amestecam drojdia cu putin lapte caldut si cu o lingurita de zahar si lasam sa se activeze 20 min. Dupa ce drojdia a crescut, incepem sa preparam aluatul. Punem faina intr-un vas peste care...Citeste continuarea

Pancakes cu branza

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

-Batem  bine ouale intregi cu zaharul, coaja de lamaie si vanilia pana isi dubleaza volumul si devin spumoase. Adaugam iaurtul si mixam la viteza mica. Apoi incorporam uleiul si branza,...Citeste continuarea

Prajitura Pink

Postat de: margo in Prajituri

Cele 7 albusuri se bat spuma cu zaharul pana se obtine o bezea tare. Se adauga galbenusurile si se bate in continuare. La sfarsit se adauga budincile de capsuni si praful de copt. Se amesteca...Citeste continuarea

Patratele cu lamaie

Postat de: daniastefania in Prajituri

Preparam mai intai blatul: Se mixeaza untul cu zaharul. Se adauga faina si praful de sare. Asezam aluatul intr-o forma patrata, de 20×20 cm, tapetata cu hartie de copt. Se niveleaza, formand...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: Bunica in Prajituri

Rade merele si  pune-le la scurs intr-o strecuratoare. Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile cu zaharul pana obtii o bezea ferma. Pune uleiul,scortisoara,aromele si...Citeste continuarea

Prajitura Carpati

Postat de: Bunica in Prajituri

Intr-un vas bun pentru framantat pune faina. Adauga ouale,zaharul,laptele ,uleiul,amoniacul si aromele . Framanta pana la obtii un aluat nu foarte vartos. Imparte aluatul in 5 si lasa sa...Citeste continuarea

Prăjitură magică : ciocolată...

Postat de: ctlina in Dulciuri

Incălziti cuptorul la 150 ° C. Topiți untul. Separați albusurile si galbenusurile. Amestecati galbenusurile cu zaharul pudră cu mixerul. Se toarnă în această ordine;...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu masline

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pulpele se curata si se spala. Ceapa se curata si se toaca foarte fin la robot sau se da pe razatoarea mica. Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute. Se presara...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]