Parjoale

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 10 Mar 2015 | 4847 vizualizari

 

Delicioase,gustoase si noua ne plac tare mult,mai ales cu sosul dulce al Timeei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • 50 gr de pesmet
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • Pentru prajit:
  • ulei
  • 100 gr de pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Painea se inmoaie in apa rece si se stoarce.  Intr-un bol adaugam : carnea tocata, ouale, ceapa calita, painea, usturoiul pisat, 50 gr pesmet, condimentam cu sare si piper dupa gust apoi amestecam bine compozitia pana devine omogena.

Formam parjoalele, ca si chiftelele, doar ca sunt mai mari si plate.Se trec prin pesmet apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins la prajit.Se scot pe hartie absorbanta , apoi se aseaza pe platou.

TIPS-URI

1

Se decoreaza cu verdeata si legume, dupa preferinta.

2

Se pot servi cu sos de legume, garnituri, salate, mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de vita