Adei copti umpluti cu branza in tempura

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2014 | 4315 vizualizari

COMENTARII (6)

simona72 1

16.06.2014, 18:55

Imi plac ardeii copti, imi place si branza...dar asa facuti nu am mancat...

MotanLaOale 1

16.06.2014, 19:08

Adele 1

16.06.2014, 21:09

Lia_ 1

17.06.2014, 19:22

ardeiul copt face minuni intr-un preparat; stiu de la millefeuille de legume care avea si branza, dar mozarella; prin urmare pun reteta la favorite; foarte buna; bravo!

Gherca Daniela 1

18.06.2014, 14:16

Multumesc de apreciere!!! Si ma bucur ca va place!!! Intr-adevar este foarte gustos!

Pushaa 1

19.06.2014, 13:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon