Amandine

de mirela0911 in Prajituri, 22 Ian 2012 | 9949 vizualizari

COMENTARII (57)

Cris2711 1

22.01.2012, 21:18

Lorra 1

22.01.2012, 21:54

mmm, gustoasele amandine...una bucata mie ?!

mirela0911 1

23.01.2012, 18:47

bylaura mersi, cat despre una bucata, data viitoare

aziz 1

24.01.2012, 12:13

vaileiiiiiiiiiiii,vaileiiiiii nu ma omoraaaaaa javra lu Pavlov e mic copil pe langa mine de la Craciun imi spun NU...si tu ce-mi facusi....

mirela0911 1

24.01.2012, 20:59

Mona scumpa n-a fost cu intentie, a fost cu amandine ti-am dat un pupic sa-ti treaca

mary06 1

28.01.2014, 14:30

Pt glazura amestecati frisca cu ciocolata topita?Dar frisca trebuie batuta cu mixerul?

mirela0911 1

28.01.2014, 19:29

Mary06, frisca lichida se pune intr-o craticioara la foc mic impreuna cu ciocolata rupta bucati (nu se lasa sa dea clocot)si se amesteca continuu pana se topeste ciocolata, se ia de pe foc, se lasa la racit un pic apoi se toarna peste prajitura! Spor la treaba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura amandina