Amandine

de Oana in Prajituri, 30 Apr 2009 | 35178 vizualizari

COMENTARII (17)

ANCA 1

01.12.2009, 18:36

Bubuleee, la crema galbenusurile se pun crude, dar nu se pune pe foc deloc?..ramane doar asa, unt cu zahar, ou crud si rom??

Michelle 1

01.12.2009, 18:47

oul crud?

arata bine

Miha 1

01.12.2009, 19:00

Da, crema de amandine se face cu galbenusul crud. Iese la fel de buna si fara galbenus. Eu n-am pus niciodata.

gaby_duceag 1

01.12.2009, 19:13

EU AM PUS INTOTDEAUNA,3!(sau doua,cand n-am avut bani)
e prajitura mea preferata.insa..glazura..pt mine..e pe baza de cacao,nu de ciocolata.

gaby_duceag 1

01.12.2009, 19:13

am uitat.eu pun margarina unirea,nu unt si e la fel de buna

Adinuta 1

01.12.2009, 19:27

Draga Gaby, dar de ce margarina? nu e sanatoasa deloc

Oana 1

01.12.2009, 22:30

Da, Ancuto, e cu galbenus crud. Daca Miha zice ca n-a pus, poti sa nu pui...nu stiu, n-am facut fara La maioneza nu pui galbenus crud?

ANCA 1

01.12.2009, 23:34

mah,noi nu suntem fani maioneza, mancam decat la salata de beof, altfel ff rar de 3-4 ori/an maxim..nu stiu ce sa zic, galbenusul ala crud nu ma incanta deloc, vedem la fata locului

Oana 1

02.12.2009, 00:00

Pai si noi la fel Ce mai conteaza la o crema sau la un tiramisu Cel putin la crema asta poti sa nu pui! dar la tiramisu eu pun, altfel nu fac

ANCA 1

02.12.2009, 00:03

pai pe mine ma enerveaza ideea de crud, Bubule..nu ca ar conta altfel, macar de nu s-ar simti la gust..maioneza, e altceva, probabil ca p-aia asa o stiu dintotdeauna, d-aia nu mi se pare ciudat..nici tiramisu nu am incercat inca, dar ne facem curaj

Oana 1

02.12.2009, 00:38

Anca, stiu! la fel simt si eu! cand aud de galbenus sau ou crud in ceva....daaaar...nu se simte deloc la gust, pentru ca in crema pui rom si e atat de buna ca uiti Ma rog, eu zic ca daca faci o data merge La praji asta chiar nu as mai pune, as inventa eu altfel...dar la tiramisu...hmmm..acolo ma risc rau

ANCA 1

03.12.2009, 17:53

facut! ffff bune!! am pus 2 galbenusuri la crema!

rivka 1

03.12.2009, 18:13

arata foarte bine prajitura asta, cred ca e super buna ia sa o incerc si eu

liana_geicu 1

04.12.2009, 21:18

Amandina este preferata mea! are un gust inconfundabil! suuuper, suuper!

Oana 1

04.12.2009, 22:14

Ma bucur ca a fost buna, Ancuta Lia, Rivka, merita incercata

mamidesara 1

13.03.2010, 19:51

elena1988 1

10.02.2011, 16:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Linzer cu gem de zmeura