Amestec la wok (de post)

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 12 Apr 2012 | 7401 vizualizari

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

12.04.2012, 17:36

Nu-ti dau ca nu mai este .Doar Danut s-a cam strambat,atat

gaby_duceag 1

12.04.2012, 17:37

aaaaaa, acum am inteles ))
daca nu voiau ei era si "varianta TU" )

MotanLaOale 1

12.04.2012, 18:27

bun bun

RuxyRux 1

12.04.2012, 20:26

Mie sigur imi place

iry-gabriela 1

12.04.2012, 20:43

place

Mitinita 1

12.04.2012, 21:11

Si eu tot asa cu carnea. Vad ca ai folosit wokul.Tu parca mai ai tigai de la ei,cum se curata pe partea dorsala

gaby_duceag 1

12.04.2012, 21:35

Miti, daca o cureti pe loc, dupa fiecare folosire, e ok; daca o lasi si apuca s-o "arda"se curata mai greu. Ce-i drept cealalta mica, fiind prima mea tigaie de ceramica, cred ca eu am "stricat-o". De asta sunt fffff multumita; cred ca zilnic fac ceva in el.

ela 1

13.04.2012, 12:10

tigaia trebuie curatata imediat dupa ce o folosesti,eu pun in ea putina apa calda imediat si se curata usor,daca se prinde ceva negreala de ea,de la gratar in general,cureti cu crema cif si un burete,foarte usor iese tot de pe ea si in interior si in exterior

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:13

imi placeeee

diaconta 1

13.04.2012, 21:31

asa cum banuiam :
1. te prinzi greu si..
2. nu-mi dai
3. de ce oare nu ma surprinde?
4.mai bine,ca tot am reusit sa mai slabesc zilele astea a fost chiar fara intentie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]