Aperitiv cu limba de porc si sos de maioneza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2013 | 20767 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

22.11.2013, 19:43

CookieMonster 1

22.11.2013, 19:53

interesant, nu am mancat pana acum limba ded porc

Panacris 1

22.11.2013, 19:56

Cred că o să prestez și eu sâmbătă

simona72 1

22.11.2013, 19:57

Andreea incearca cu incredere,limba de porc ca si carne are o textura moale, frageda...

simona72 1

22.11.2013, 19:57

Cristina sper sa-ti placa! Multumesc!!

deyutzky 1

22.11.2013, 20:15

MIUTA 1

22.11.2013, 20:18

Bya Ralu 1

22.11.2013, 20:47

cred ca e super,da pana fierb eu limba dureaza 5 oreunde-i laura cu oala ei sub presiune)

Rocsi 1

22.11.2013, 21:01

Arata bine de tot

Dana_Retetegg 1

22.11.2013, 21:13

laura_n 1

22.11.2013, 21:14

mie imi place limba...facuta altfel )

Krystyan Trendy 1

22.11.2013, 23:06

arata bine !

roxana_simona 1

23.11.2013, 00:16

super

Lia_ 1

23.11.2013, 05:18

vaaai ce amintiri de pe vremea cand mancam porc

Teo 1

24.11.2013, 19:32

haioasa tare!

diaconta 1

25.11.2013, 18:49

N-am mancat niciodata limba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins sarate "LEFTOVERS"