Aperitiv cu ou in pita arabeasca

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2012 | 4812 vizualizari

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

13.07.2012, 15:07

super

laura_n 1

13.07.2012, 15:12

mama, excelenta reteta! maine,la mic dejun, o servesc si eu baietilor

Lau 1

13.07.2012, 15:16

ce bine arata

Zamfira 1

13.07.2012, 15:18

excelenta reteta!!!!

T I M E A 1

13.07.2012, 15:29

bine arata! pt mine unul fara branza va rog

alba_zori 1

13.07.2012, 15:54

ce buna e si frumos prezentata

mena29 1

13.07.2012, 15:55

Eu vreau cu branza

Bucataras Medi 1

13.07.2012, 16:55

CE RETETA MINUNATA.

Sim0na 1

13.07.2012, 17:20

Si eu as dori o portie...

Maria68 1

13.07.2012, 18:46

gaby_gabytza 1

13.07.2012, 20:00

Faina

MotanLaOale 1

13.07.2012, 20:25

buna buna

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:43

gurita multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:43

laura multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:44

sufletista multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:44

Zamfira multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:44

timea multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:45

alba_zori multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:45

mena multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:45

medi multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:46

sim0na multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:46

Maria multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:47

gabytza multumesc

mamaieelena 1

13.07.2012, 20:47

MotanLaOale multumesc

Bunica 1

13.07.2012, 20:58

buna rau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite cu oua de prepelita