Bavareza dulce-amaruie

de Lily_Musat in Dulciuri, 30 Iun 2009 | 6907 vizualizari

COMENTARII (9)

danygospodina 1

01.07.2009, 11:59

Cam neclar... ai ars etapele si prea putine poze.....

Oana 1

01.07.2009, 11:59

Wow, arata super de tot! Si trandafirasii sunt minunati!

Lily_Musat 1

01.07.2009, 13:49

danygospodina - nu inteleg ce vrei sa spui cu asta...ce anume e neclar? Sunt toate etapele puse, daca te referi la cum am facut trandafirii crede-ma ca nu am facut poze pt. ca nu se fac asa usor, caramelele sugus se lipesc imediat daca nu le dezlipesti dupa ce le intinzi cu sucitorul e foarte greu sa le mai dezlipesti. Incearca si tu si vei vedea. Eu am muncit foarte mult la trandafirasii astia si in comparatie cu alte retete ale altor fete eu zic ca am cele mai multe etape...parerea mea

danygospodina 1

01.07.2009, 19:20

Hi,hi, trebuia sa pun "neclar" in ghilimele.
Era o gluma.
P viitor, sa stii ca sunt si "sceptica". Unde ma impresioneaza ceva de cad pe spate, sunt si "sceptica". La tine, scepticismul mi s-a oprit la icre...si, mai nou, la wafe cu mar... pt. ca nu am aparat.

Lily_Musat 1

02.07.2009, 15:23

Margareta iti multumesc pentru ca iti plac surprizele mele dulci. Te pup

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:32

oooo ce bunatate o sa incerc si eu

babi5 1

12.08.2013, 18:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu nuca de cocos