Berbecut la protap

de Panacris in Oaie, 18 Noi 2012 | 44542 vizualizari

COMENTARII (43)

Angelina_Elena 1

18.11.2012, 15:51

Geanina87 1

18.11.2012, 15:53

portiadelumina 1

18.11.2012, 15:55

Ştiu cum este că m-am muncit cu aşa ceva după cum bine ştiţi. Numai că atunci nu eram bucătăraş şi am făcut prea puţine poze. Altfel e o experienţă de neuitat, mai ales când se face în jurul unor evenimente fericite alături de cei dragi.
Bravo Cristina, bravo Zmeilor
p.s Acum urmează faceţi oaie la groapă

Lau 1

18.11.2012, 16:00

Lavinia 1

18.11.2012, 16:07

Cris2711 1

18.11.2012, 16:08

arata....extraordinar

Panacris 1

18.11.2012, 16:09

Da Padre, am aflat de o reteta, cu berbecut umplut cu diverse fructe, legume chiar si pasari, invelit in lut, apoi pus pe jaratec in groapa

Merisor 1

18.11.2012, 16:09

Super!
Si ce-mi plac pozele!
mai ales aia in care adulmeci mirosul carnii si aia cu voi doi

portiadelumina 1

18.11.2012, 16:11

Cam aşa am făcut noi. A durat vreo juma' de zi, dar a fost super când am desfăcut coconul de lut ars.

Panacris 1

18.11.2012, 16:16

Meri

Bya Ralu 1

18.11.2012, 16:47

MotanLaOale 1

18.11.2012, 17:34

Fara cuvinte

T I M E A 1

18.11.2012, 17:38

Arata minunat totul. Si ce frumos mod de a petrece cu familia!

alldaycooking 1

18.11.2012, 18:55

super petrecere ati avut!

Rocsi 1

18.11.2012, 19:16

Ce frumos e asa totul in familie

MonaMimi 1

18.11.2012, 19:21

vreau si eu

diaconta 1

18.11.2012, 19:38

deci a inceput marele dezmat

Panacris 1

18.11.2012, 19:40

Dia, s-a si terminat

Panacris 1

18.11.2012, 19:41

A fost foarte bun si delicios

gaby_duceag 1

18.11.2012, 19:41

asta e adevarat SPECTACOL!!!

Bunica 1

18.11.2012, 19:41

Maine trebuie sa fie odihniti!

Panacris 1

18.11.2012, 19:45

Gaby

Panacris 1

18.11.2012, 19:47

De la tine atatea emoticonuri, jos palaria, in sfarsit te-am impresionat

Panacris 1

18.11.2012, 19:47

Bunica, am fost tare cuminti azi, am dormit de dupaamiaza

Cris2711 1

18.11.2012, 19:47

)

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi