Bilute festive de branza

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 8250 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

14.12.2010, 09:46

frumoase si bune

aziz 1

14.12.2010, 09:51

ce minunate

mihaelar63 1

14.12.2010, 09:53

super , demult doresc sa fac si eu asa ceva .Spune-mi te rog , nu se usca prea repede ? SA stiu cu cat timp inainte trebuie preparate

tanyapatap 1

14.12.2010, 09:59

lia maria 1

14.12.2010, 10:21

aspectoase si delicioase

Dana_Retetegg 1

14.12.2010, 10:40

Rocsi 1

14.12.2010, 10:53

cat de frumos omulet

Laly 1

14.12.2010, 12:28

Ce bine arata.

divainbucatarie 1

14.12.2010, 12:31

Ligia Bxl 1

14.12.2010, 12:45

bune bune

La Ancuta 1

14.12.2010, 12:56

super idee

RuxyRux 1

14.12.2010, 14:25

Ce frumoase sunt!!!!

kamy 1

14.12.2010, 14:41

5f

marcela1979 1

14.12.2010, 14:41

o idee buna

gaby_duceag 1

14.12.2010, 15:01

wow! ce frumoase sunt

Bunica 1

14.12.2010, 19:11

Frumoase foc ! Merg la fix pentru a anima un platou !

LUK 1

14.12.2010, 20:28

ce frumos arata 5

nadina73 1

14.12.2010, 22:47

super

giuliana 1

15.12.2010, 08:39

frumoase

mena29 1

25.12.2010, 13:42

meosiris 1

03.01.2011, 08:31

Mihaela, la noi aceste bilute au stat 2 zile in frigider...ziua cand le-am facut si ink una si nu s-au uscat deloc. Deci poti sa le faci cu o zi inainte de a fi servite...nu este vreo problema.
Imi cer scuze ca raspund asa de greu!
Va pup dragele mele!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca