Biscuiti de casa spritati - Spritz

de Catalina L in Dulciuri, 29 Feb 2016 | 4802 vizualizari

COMENTARII (14)

mirela0911 1

29.02.2016, 20:19

Ce frumusei sunt! Vreau pentru dimineata la

Zamfira 1

29.02.2016, 20:41

Buni, foarte buni si ce bine arata!!!!

MotanLaOale 1

29.02.2016, 20:41

Rocsi 1

29.02.2016, 20:51

Imi plac foarte mult, sunt asa fini!

Merisor 1

29.02.2016, 20:58

Cat de frumosi sunt!

CameliaR 1

29.02.2016, 21:06

Yamii, ce buni sunt!

Lau 1

01.03.2016, 07:40

deliciosi

Gherca Daniela 1

01.03.2016, 09:39

buni!

Rahela Velicu 1

01.03.2016, 10:59

foarte buni

nuky 1

01.03.2016, 19:29

Pai si maizena cand o pui?si daca nu am asa ceva?la ce foloseste?In asteptarea raspunsului,iti multumesc.Violeta

RuxyRux 1

01.03.2016, 19:54

Incredibili!

RuxyRux 1

01.03.2016, 19:57

Violeta....maizena este amidonul de porumb, se pune de regula pentru ca face aluatul mai pufos...il poti inlocui cu faina ....aceiasi cantitate( 30 gr.) cernuta de 3 ori printr-o sita fina....in principiu se pune o data cu faina...

Catalina L 1

02.03.2016, 08:54

multumesc Rux...raspunsul tau este perfect

Nuky- Amidonul de porumb este un aliat formidabil și pentru tot felul de produse de patiserie. Poți înlocui astfel o parte din făina pentru a obține o textură aerată și lejeră.

anca_rm 1

02.03.2016, 13:25

fragezi si buni ,o sa incerc si eu cu amidon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spritz cu zmeura