Bomboane Raffaello (2)

de Miha in Dulciuri, 11 Ian 2010 | 19979 vizualizari

COMENTARII (25)

ionix 1

11.01.2010, 18:55

astea se fac pe foc??? ies mai tari cumva??? interesant

rivka 1

11.01.2010, 19:06

le incerc in ambele feluri ca doar imediat se fac.
ce bine arata....trebuie mai intai sa-mi achizitionez lapte praf apoi le fac.

rivka 1

11.01.2010, 19:36

cred ca varianta asta seamana mai bine cu alea originale...sau nu?

Michelle 1

12.01.2010, 08:09

crisad 1

12.01.2010, 09:49

cred ca ar fi interesante cu migdale la mijloc

rivka 1

12.01.2010, 10:52

da la mijloc cred ca fiecare dupa gust poate pune ce-i place...

gaby_duceag 1

12.01.2010, 11:12

pot pune foi de dafin?

ana 1

12.01.2010, 11:54

is super bune ,reteta asta am facut-o la botezul Teodorei ,la mijloc am pus migdale prajite usor.Foarte bune.
Gustul este asemanator cu cele orginale .

ana 1

12.01.2010, 11:55

Gogosarule daca vrei tu dafini ,de ce nu?

madi_marin 1

12.01.2010, 13:31

exact reteta asta o fac si eu, cu untul pe foc..... . sunt delicioase!

Miha 1

12.01.2010, 14:24

Gaby, le poti tavali si prin boabe de piper!

stely 1

12.01.2010, 14:42

Dar cu lapte obisnuit de vaca nu ies?

rivka 1

12.01.2010, 15:58

nu cred ca ies cu lapte de vaca ca nu se intaresc...cred...sau? eu acum atatea o sa incerc metode pana descopar cea mai buna

Miha 1

12.01.2010, 18:35

Stely, nu e bun laptele de vaca. Doar daca mai adaugi ceva in compozitie sa se lege. Si plus ca nu va avea gustul ala delicios de lapte praf.

stely 1

12.01.2010, 22:33

inteles.Deci va trebui sa iau o punga de lapte praf ceva mai ieftin,ca nu o sa stric cutia fetei de Nan ca-i prea scumpa..

Miha 1

12.01.2010, 22:54

Stely, nici n-as recomanda sa incerci cu NAN, nu cred sa iasa. La fel nu recomand nici laptele praf instant gen Darling sau Malita. Laptele praf Raraul este cel mai bun ( 12 ron cutia de 500 g) sau Dr Oetcher ( 10-11 ron punga de 380 g)

stely 1

15.01.2010, 09:08

Multzam de info,miha

Miha 1

15.01.2010, 09:35

cicilica 1

25.02.2010, 15:51

Ce imi place la retetele tale este faptul ca dai toate informatiile si daca respecti intru totul imposibil sa nu-ti iasa.

Miha 1

25.02.2010, 17:08

Multumesc Cicilica!

LLAAVVIINNIIAA 1

10.03.2010, 14:58

Buna Miha! Am mai trimis un comment , sper sa nu se suprapuna.
Am facut o portie de Rafaello care au iesit f bune, insa la modelat compozitia ''cerea'' sa fie stoarsa de surplusul de unt. Cca o cescuta de cafea a fost surplusul.Consistenta ulterioara a fost ok.
Am respectat cantitatile, cu toate astea...
La tine la fel s-a intamplat?
Numai bine!

Miha 1

10.03.2010, 18:10

Lavinia, la reteta aceasta, compozitia este intr-adevar mai "untoasa" decat la varianta cealalta, dar daca lasi compozitia sa se raceasca foarte bine nu mai exista incovenientul de care spui.

LLAAVVIINNIIAA 1

12.03.2010, 10:48

Ai dreptate! Ce e drept e ca le-am modelat caldutze. Eh, am mai redus din calorii cu acea eliminare de unt.
Numai bine!

caramela 1

27.10.2011, 15:43

dragelor..eu am pus si o foaie de napolitana pisata...au iesit minunate...va recomand...

Miha 1

27.10.2011, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert cake pops