Bors de peste

de Julie in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 9188 vizualizari

COMENTARII (21)

Laly 1

03.11.2010, 20:31

Si eu vreau un castronel

stefania 1

03.11.2010, 21:17

Minunaaaaaaaaaaat !

Miha 1

03.11.2010, 22:01

Super!

Ina 1

03.11.2010, 22:08

la 5 furci, cate portii capat?

La Ancuta 1

03.11.2010, 22:32

Pasiune pentru bucatarie 1

03.11.2010, 22:37

mi-ai facut pofta

marcela1979 1

03.11.2010, 23:52

o farfurie cu bors vreau si eu

mihaelar63 1

04.11.2010, 01:29

ce bine arata , iar pestele parca special sta cu gura cascata , sa fie cat mai fotogenic

epurasha2bb 1

04.11.2010, 09:49

ce bine arata!

giuliana 1

04.11.2010, 10:08

unde i peste hop si eu imi place arata super

Julie 1

04.11.2010, 10:21

Multumesc mult tuturor! Cate o portie cu bors de peste pentru fiecare

vanilla 1

04.11.2010, 13:09

I-A UITE CUM INOATA PESTELE PE ACOLO!!!

ionela2682 1

04.11.2010, 13:45

Saracul peste a ramas cu gura cascata nu stia ce-l asteapta!

lia maria 1

04.11.2010, 14:52

papam noi pestelesau ne papa el pe noica are gura cascatasuper bors ai mai facut

Sylvia 1

04.11.2010, 16:40

Excelenta ciorbita

Julie 1

04.11.2010, 18:47

da, mai fetelor! saracul peste a ramas uimit si el de felul in care a fost gatit!

onuta 1

04.11.2010, 22:35

ma invit si eu clar.

Teo 1

04.11.2010, 22:47

imi place ''la nebunie ''!

nadina73 1

05.11.2010, 00:23

super ,ce speriat se uita pestele la noi5f

ela 1

05.11.2010, 21:14

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:14

Splendid!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare