Branza de migdale

de Delicii Sanatoase in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4066 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

22.08.2013, 10:13

Valentina, parerea mea e ca trebuie sa-i gasim o alta denumire, branza fiind un produs obtinut din lapte

Bya Ralu 1

22.08.2013, 10:14

pasta de migdale....

Delicii Sanatoase 1

22.08.2013, 10:18

As fi pus "Branza" de migdale, dar nu cred ca era ok pentru titlu

babi5 1

22.08.2013, 10:19

kukibella 1

22.08.2013, 10:21

gaby_duceag 1

22.08.2013, 10:21

Vad ca mai are google si alte trimiteri la preparate cu aceeasi denumire, asa ca-l vom lasa asa dar nu prea-mi pare corect.

dantes 1

22.08.2013, 10:28

interesanta reteta

MotanLaOale 1

22.08.2013, 10:44

Dya Daniela Andrei 1

22.08.2013, 10:45

Interesant!

RuxyRux 1

22.08.2013, 11:00

Da, asa da...asa fac si eu cremele de branza raw...insa daca o lasi doua zile la fermentat (cum fac unii raw-foodisti)...miroase grozanic...nici nu inteleg cum de o pot manca arata grozav!

RuxyRux 1

22.08.2013, 11:01

Asa se numeste...de fapt asa numesc cei ce mananca raw food preparatul ...desi numai branza nu e...

Corinuta 1

22.08.2013, 11:20

abia astept sa o incerc!

ianculubita 1

22.08.2013, 12:04

interesant

Angelina_Elena 1

22.08.2013, 13:29

Chiar ca e o reteta interesanta!

xana 1

22.08.2013, 14:15

Trebuie sa fie si bun!

Rocsi 1

22.08.2013, 22:39

nilgun 1

28.08.2013, 10:32

hmmmmce idei bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa raw vegan