Briose si chec aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2012 | 19931 vizualizari

COMENTARII (99)

Merisor 1

12.09.2012, 17:24

Geanina87

12.09.2012, 17:16
Trebuie sa recunosc ca sunteti un fel de medicament pentru starea mea "aiurea".De-acum cand sunt trista stiu unde imi gasesc leacul

adica facand briose si chec

Geanina87 1

12.09.2012, 17:25

Merisor 1

12.09.2012, 17:26

Gaby, cred ca mortadealea

Miha 1

12.09.2012, 17:27

Gabi, pasta...adica taitei?

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:27

vai di mini sh di mini, ma hlizesc toata ziua si ma mir seara:
-de ce trebuie eu sa fiu ca un titirez ca sa termin treaba?
)))

- Andreea - 1

12.09.2012, 17:28

geanina...m-ai inteles gresit...si supararea ta a fost destul de mare de te-ai dus sa imi verifici retetele ... da nu mi se pare normal sa vreau sa fac o reteta care include si ingrdientele ca apoi sa merg pe google sa le caut traducerea.
cit despre mozzarella si mortadella ...sunt denumirile acelui tip de brinza respectiv salam...deci nu merg traduse draga mea...

Merisor 1

12.09.2012, 17:28

si eu chiar voiam briose, dar m-am razgandit

Merisor 1

12.09.2012, 17:29

Caroline, lasa tu ca au tradus fetele pe aici bine si acum stim ce inseamna

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:30

caroline, hai ma,ca noi acu' discutam cu tooooooootul altceva si tu iar aduci conflictul in prim plan
na,nimic n-am rezolvat ))

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:31

meri

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:32

miha, pentru taitei io zic ca merg matzele
zici tu ca nu?

Merisor 1

12.09.2012, 17:33

gaby_d

12.09.2012, 17:32
miha, pentru taitei io zic ca merg matzele
zici tu ca nu?
=)0)

Miha 1

12.09.2012, 17:33

Matzele...adica motanii? Vladimireeee...Gabi te face taitei.

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:34

hahhahahahaha))))))))))))))))))))))

Geanina87 1

12.09.2012, 17:34

Merisor 1

12.09.2012, 17:34

plec la stomatologie, mancati voi briosele toate

Geanina87 1

12.09.2012, 17:35

Miha 1

12.09.2012, 17:36

Portia mea o dau lu' Dia, imi platesc taxa de salubrizare.

Geanina87 1

12.09.2012, 17:39

Haideti,mai fetelor, ca sunt chiar bune la gust

Merisor 1

12.09.2012, 17:40

daaaaa, cu traducerea aia, cine mai mananca?

Geanina87 1

12.09.2012, 17:41

Dar ele vorbeau de mortadella...iar eu nu am pus asa ceva

Merisor 1

12.09.2012, 17:44

pai de-aia n-am mai inteles eu cu ce e reteta

Geanina87 1

12.09.2012, 17:45

- Andreea - 1

12.09.2012, 17:52

las de la mine data asta...cu formaggio grattugiato sau brinza rasa...cred ca ies la fel de bune...ca doar tot aia e...

Geanina87 1

12.09.2012, 18:00

E scris in paranteza branza rasa la ingrediente.Nu m-a deranjat ca ai intrebat,m-a deranjat felul in care ai formulat (nu toata lumea locuieste in Italia), de parca m-as fi dat mare cu asa ceva...dimpotriva, pentru mine strainatatea e GREA. Nu ma astept ca cineva sa-mi planga de mila nici nu vreau,insa as fi vrut sa fiu inteleasa in legatura cu acel ingredient.De acum voi fi mai atenta cand voi scrie retetele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton