Budinca cu dovlecei si branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 9226 vizualizari

COMENTARII (19)

Dea_Dea 1

12.07.2013, 16:00

De cand tot zic ca fac , dar daca asa avea si chef Tare mult imi place!!

alilianaa 1

12.07.2013, 16:01

Super arata si tare gustos este...

papabundetot 1

12.07.2013, 16:02

Nu cred ca e buna daca nu gust din ea

Bya Ralu 1

12.07.2013, 16:04

arata super

laura_n 1

12.07.2013, 16:08

yum...faina cu dovlecel si branzica

diaconta 1

12.07.2013, 16:11

Buna treaba
hai Sefu' baga mare ca-i premiul fain pentru cel mai activ bucataras))

MotanLaOale 1

12.07.2013, 16:14

bun bun

Ela68 1

12.07.2013, 16:21

imi place mult , dar fara branza cu miros de capra

kukibella 1

12.07.2013, 16:23

simona72 1

12.07.2013, 16:31

Place tare mult!

gaby_duceag 1

12.07.2013, 16:42

dia))))))))))))

babi5 1

12.07.2013, 16:47

jolygina 1

12.07.2013, 17:24

eu o ador

Constelatialeu 1

12.07.2013, 18:37

Din cand in cand merge si ceva inainte de carnita....

Anett 1

12.07.2013, 19:24

buun bun!

Rocsi 1

12.07.2013, 21:05

Bunatate. Pentru ai mei este perfecta

- Andreea - 1

12.07.2013, 21:12

Foarte buna

Geanina87 1

13.07.2013, 09:47

liana_geicu 1

26.07.2013, 11:45

Atat de bine arata ca aseara am testat si eu reteta, insa nu am pus usturoi si verdeata (nu mai aveam in casa). Este foarte buna, multumesc pentru idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in chifle