Budinca de paste cu branza dulce si smantana

de ela in Fusilli, 17 Mar 2010 | 21829 vizualizari

COMENTARII (21)

ela 1

18.03.2010, 01:29

silvi0ara 1

18.03.2010, 10:43

Foarte buna.

ela 1

18.03.2010, 10:56

Silvioara,e delicioasa

ionela2682 1

18.03.2010, 11:22

CE ETE C UBRANZA MIE-MI PLACE!

ela 1

18.03.2010, 11:25

si eu ador branza,vara mananc numai branza cu rosii

Teo 1

18.03.2010, 20:57

Ela , m-ai convins sa o incerc; ce frumos arata!

rivka 1

18.03.2010, 21:29

ce buna e as vrea si eu o portie

ela 1

18.03.2010, 22:31

Teo este un deliciu,nu ta mai saturi,merita sa incerci

ela 1

18.03.2010, 22:31

Rivka unde ai disparut,ai fugit in lume cu Ionix?

rivka 1

18.03.2010, 23:17

am fugit cu un artist , nu dar aici de 2 zile e in sf mai primavara, si am stat mult pe afara , de gatit usor, snitel, cartofi, fasolica, mazare, rapid asa....

dianaeuroct 1

20.03.2010, 00:38

si mai s imp;u: fierbi pastele cu sare, apoi le speli cu aparece si le scurgi. separat faci un amestec de branza dulce sau telemea putin sarata, adaugi stafide tinute in lapte, zahar dupa gust , cateva linguri, 1 zahar vanilat, esenta de portocale sau lamaie , sau cozi de portocale sau lamaie sau din gem o lingurita (gem de portocale), 3 oua mari batute bine. se amesteca toate, se toarna si pastele fierte si se da la cuptor cam o jumatate de ora , la foc potrvit. super bun. daca branza e prea seaca se adauga o jumatate de pahar de lapte dulce sau iaurt sau sana, ce aveti prin casa. asta ca sa nu iasa uscata si sa fie suculenta, iamiiiiiiiiiiiii. pofta buna .

dianaeuroct 1

20.03.2010, 00:38

ela 1

20.03.2010, 14:15

multumesc de sfaturi dar retetele tale le pui pe blogul tau,nu pe al meu,daca te pricepi asa bine,fa tu si pune-le la pagina ta

nadina73 1

21.04.2010, 23:33

ela e super buna sa sti ca fac ei su ceva cu branza de vaca si uite daca tot nu esti pe faza ma plimb prin curtea ta putin sa vad ce mai ai si mai si dau furuclite cate 5

ela 1

21.04.2010, 23:58

nadina,in curtea mea e plin de flori,nu de retete

nadina73 1

22.04.2010, 00:12

mai am trecut pe langa flori si am ajuns la retete

ela 1

22.04.2010, 00:13

si te-a ametit mirosul de la flori de te-a luat somnul,si eu sunt rupta de oboseala dar mai am treaba inca

nadina73 1

22.04.2010, 00:18

sa sti ca tare parfumate mai erau,cred ca cele puse de duminica

nadina73 1

22.04.2010, 00:18

ela vezi ca treaba se face la baie

ela 1

22.04.2010, 00:20

am pus duminica vreo 60-70gladiole,nu alea miroseau asa tare ci lalelele

ela 1

22.04.2010, 00:20

treaba e cu facturile si cu actele si eu stau pe aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
BUDINCA DE PASTE CU BRANZA