am revenit cu alte poze : carnatii i-am pus direct in dry cooker . Dupa 5 minute erau cufundati in zeama pe care si-au lasat-o, pentru ca dupa alte 5 minute sa fie rumeni, iar lichidul sa dispara. Si ce gustos e totul
Faza cu verdeata am invatat-o la nasa mea.... Pe platourile de aperitive , daca arunci cateva frunze de patrujjel, telina.... mascheaza neindemanarea de a ordona alimentele , parca e mai aspectuos totul
citind internetul dupa tigaia asta am dat de tine. am citit vreo 3 retete si vazut cateva poze si m-am convins imediat. azi am facut comanda. eu am luat-o pe aia cu ceramica http://www.megaokazie.ro/Tigaie-Dry-Cooker-Ceramica-multi-cooker-Grunberg,p-1203.html 85lei abia astept sa vina. numa buna pentru mine, student in camin. multa sanatate si la mai multe idei de prezentare cu dry cooker pe care sa ni le impartasesti si noua.
Multumesc frumos de urare! Sa stapanesti sanatos tigaia si sa gatesti multe bunatati!
Nici nu stiam ca a scazut pretul atat ! Secretul e sa nu deschizi capacul prea des Ai grija sa nu folosesti materiale abrazive pentru curatat. Se curata simplu, doar cu burete si apa clocotita Multa bafta!