Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2013 | 16709 vizualizari
Rocsi 1
Uite la ea cu ce manichiura gateste ..Bun mai este caltabosul
Panacris 1
M-ai convins Anul ăsta o să probăm și noi
gaby_gabytza 1
mamaieelena 1
ma si daca la sfarsit aruncai si vre-o 2-3 covrigi din cei tari ca sa se umfle bine cu zeama de la caltabos atunci gustul e desavarsit pentru mine,super a iesit dar nu cumva l-ai facut cam devreme?? sau porcul e deja transat?
madalinanicoleta 1
Ina 1
Mamaie, asta-i ala de anul trecut )) Ma batea gandul sa-l postez prin iulie...
Simona, noua ne place foarte mult, mai ales lui Costel
Cris, ideal este sa-l fierbi in cuptor, sa se rumeneasca usor deasupra
Aurelia 07_07 1
Rahela Velicu 1
katty 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Panacris
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!