Cannelloni cu carne tocata si ciuperci

de MIUTA in Cannelloni, 14 Mar 2012 | 21156 vizualizari

COMENTARII (46)

Rocsi 1

14.03.2012, 12:25

Am zis eu ca se poarta cannelloni zilele astea aici..super buni cred ca sunt!!

MIUTA 1

14.03.2012, 12:26

Multumesc frumos Rocsi

dakris 1

14.03.2012, 12:29

Mutulica 1

14.03.2012, 12:32

Sa stii , Rocsi , au am un talent deosebit de a asorta orice mancare cu camasa .Dupa care , perfectionist si fitos fiind , ma duc la baie , ma dezbrac la maieu si imi frec camasa .Ma intorc in maieu la birou , dar acum nu mai intrig pe nimeni , s-au invatat cu mine , fac doar pariuri cand se va mai intampla .

MIUTA 1

14.03.2012, 12:32

Dakris multumesc frumos

Mutulica 1

14.03.2012, 12:42

Daca tot m-am patat salivand la cannelloni poate si spun bogda proste pentru masa .

MIUTA 1

14.03.2012, 13:00

Costel multumesc frumos sper sa nu ma certe Ina sau mai grav sa nu mai primesti mancare.

diaconta 1

14.03.2012, 13:02

Mutulica



14.03.2012, 12:42
Daca tot m-am patat salivand
saracu' de tine
sa-ti fie de bine

diaconta 1

14.03.2012, 13:02

Miuto,tot vin io la Bistrita

Mutulica 1

14.03.2012, 13:16

Aaa , mi-a placut la Bistrita .M-a distrat ca multi asa zisi Bistriteni nu stiau unde este centrul vechi .La putina vreme dupa ca a fost restaurat turnul , a luat foc si vina a cazut pe prostul orasului , un nebun pripasit prin zona si nu se mai stie cum s-au cheltuit banii pentru renovare si se vor mai cheltui altii .Am zis bine ?

Bya Ralu 1

14.03.2012, 13:18

arata super super super bine!!!!ce as vrea si eu

Lau 1

14.03.2012, 13:36

vin la masa

MIUTA 1

14.03.2012, 13:49

Claudia esti asteptata cu drag cand vrei tu sa vi!

MIUTA 1

14.03.2012, 13:52

Ai dreptate Costel,asa este.Vezi de asta imi place si mie la Bistrita
Cu stresul in care traim nu m-as mira ca in curand sa mearga acasa dupa adresa din buletin ca altfel nu isi mai amintesc.....glumesc

MIUTA 1

14.03.2012, 13:52

Iti multumesc gurita_ta Te-as servi cu mare placere

MIUTA 1

14.03.2012, 13:53

Laura te astept

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 13:59

o bunatate

MIUTA 1

14.03.2012, 14:04

Multumesc Elena_Daria

roxyroxana 1

14.03.2012, 14:08

am trecut reteta la favorite,trebuie incercata!

Aurelia 07_07 1

14.03.2012, 14:09

Prezentare de nota 10

MIUTA 1

14.03.2012, 14:12

Neaparat sa o prepari Roxana,o sa-ti placa.
Multumesc frumos

MIUTA 1

14.03.2012, 14:12

Multumesc frumos Ica

ionela2682 1

14.03.2012, 14:14

WWWaaaww cum arata!!

Bucataras Medi 1

14.03.2012, 14:20

bune.

MIUTA 1

14.03.2012, 14:22

Multumesc frumos Ionela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Canneloni