Caras in solzi si sare

de ANCA in Crap / Caras, 17 Oct 2009 | 15180 vizualizari

COMENTARII (9)

Oana 1

17.10.2009, 19:38

Cat de buuuun Ce zici, facem schimb?

ANCA 1

17.10.2009, 20:07

oooo, daaaaaa, oricand!!!

Bunica 1

17.10.2009, 21:29

Se lipeste de solzi atata sare incat sa se friga pestele ? Am facut peste fript pe sare grunjoasa (pe o tabla am pus sare grunjoasa, am pus pestele pe ea, apoi cu tabla cu tot pe gratar ). A fost super! Cred ca si cel facut de tine este foarte bun ! .

ANCA 1

17.10.2009, 21:49

da Buni, se lipeste exact cat trebuie, insa pestele sa fie ud, dupa ce se spala se da cu sare! este excelent, noi numai asa il facem, mai ales in ideea de a scapa elegant de solzi incearca si o sa te convingi!

Mihaela 1

17.10.2009, 23:01

Mai Anca! eu nu ma mai joc asa.. adica dl Pompier face treaba si tu faci poze.. pai cum vine asta?

ANCA 1

18.10.2009, 10:43

ce sa zic, bafta mea!...dar sa stii ca impartim bucatareala, uite, la praz nu s-a bagat deloc, e creatia mea, desi el e olteanul!

Mihaela 1

19.10.2009, 11:41

bun asa.. dar uite si al meu e oltean dar nu prea se baga.. numai la un mic dejun ceva, sau pizza ca e nebun cu pizza.. toata ziua lui ii e pofta de pizza.. nici nu ma mir ca s-a ingrasat.. el zice ca-i prieste America

fluturas 1

29.10.2009, 23:30

ce pofta mi-ai facut!!!!
ce dau la schimb?

ANCA 1

29.10.2009, 23:34

Fluturas, chiar mi-e o foameee, dar la ora asta...n-as refuza insa ciobita de varza murata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]