Cartofi aurii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2010 | 8024 vizualizari

COMENTARII (5)

ANCA 1

26.01.2010, 19:04

yeeee, cartofii aurii!! in Apuseni la Mama Uta am mancat prima oara, bestiali!!!

rivka 1

26.01.2010, 19:09

ia te uita, in olanda se numesc acesti cartofi mici care ii fierbi si apoi ii rumenesti in tigaie intregi krieltjes , si mie imi plac...

Teo 1

26.01.2010, 23:19

repede ii facusi ''aurii''!imi plac de mor!

Dana2010 1

27.01.2010, 07:35

ce bine arata!

Sylvia 1

27.01.2010, 15:28

Excelenti sunt printre preferatii mei !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu rosii uscate la soare