Cartofi cu carnaciori albi / Ecrasée de pomme de terre et boudin blanc

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2010 | 6148 vizualizari

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

12.06.2010, 02:04

5 furculision dupa cum zice coana Chirita] de la mine . esti o draguta ca de obicei cu grija ptr. amanunte . deliciosi carnatii albi , eu am luat ceva asemanator de aici numiti thuringer .

Sylvia 1

12.06.2010, 02:15

Uite cine nu are somn Vai ca imi amintesti de replica mea preferata din "Chirita in provincie" cand isi corecteaza servitorul ( Marin Moraru maaaaare talent ) sa nu zica Monsieur ci "musiu" si acesta zice simpatic " Nu umblam bre cu cioara vocsita : Monsieur se scrie monsieur citim " vai de cate ori rad cu sotul meu pe faza asta cand comentam de unele cuvinte cat de complicat se scriu

mihaelar63 1

12.06.2010, 02:18

m-ai prins

Ina 1

12.06.2010, 08:24

In primul rand tu meriti nota maxima la decor si fotografie, Sylvia

Ina 1

12.06.2010, 08:24

am uitat

Dana Cristea - pusikmea 1

12.06.2010, 08:31

Bucataras Medi 1

12.06.2010, 09:00

Elegant ,tare elegant......................5 furcu.............

madi_marin 1

12.06.2010, 09:04

si de la mine nota maxima si pentru preparat si pentru prezentare.... asa cum spunea si mihaelar63 , la noi am gasit niste carnaciori albi...foaaaaarte gustosi care se numesc ,,Thuringer,, ....la Kaufland

Ina 1

12.06.2010, 09:09

uite ca eu nu stiam sa-l scriu

Julie 1

12.06.2010, 09:23

Simplu si de efect! 5 furcu si de la mine!

ela 1

12.06.2010, 09:57

super

Rocsi 1

12.06.2010, 11:05

frumos aranjat si gustos

Sylvia 1

12.06.2010, 14:12

Multumesc de laude sunteti tare dragute . Mi-ar face mare placere sa va am inviatte la o masa

Sylvia 1

12.06.2010, 14:13

Super daca se gasesc si carnaciorii albi, puteti testa reteta daca vreti, cei de aici sunt ....habar nu am cum sa ii descriu decat fini si cu o aroma intre paté de ficat si cremvusti, sunt cu ceva vin de porto in ei.

Bunica 1

12.06.2010, 15:01

Sylvia, ne lasam purtati de val, dar......colesterolul nu se lasa reteta simpla si prezentare super, ca tine!

ana 1

12.06.2010, 15:12

Faina prezentare!

Sylvia 1

12.06.2010, 15:35

Bunica sa stiti ca nci nu e mult colesterol in reteta ca unt am pus extrem de putin am pus o lingura de ulei de masline si carnaciorul asta e printre cele mai light posibili si facut la gratar vin eu in apararea carnaciorului multumesc de laude

Sylvia 1

12.06.2010, 15:35

Ana multumesc

nadina73 1

13.06.2010, 02:09

fara cuvinte felicitari si 5 furcu

Sylvia 1

13.06.2010, 12:59

Nadina, multumesc

mena29 1

17.06.2010, 23:49

Ce de bunatati ai mai facu Sylvia cat am lipsit,felicitari pentru toate si furculitele binemeritate

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de soia cu garnitura