Cartofi Hasselback

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 21205 vizualizari

COMENTARII (55)

adasev12 1

11.03.2011, 10:18

chiar sunt buni...si am sa-mi fac si eu...

divainbucatarie 1

11.03.2011, 10:26

Buni! fac parte din categoria preferatilor!

Dana_Retetegg 1

11.03.2011, 10:54

super buni

epurasha2bb 1

11.03.2011, 11:24

buni si frumosi!

DIANA B 1

11.03.2011, 12:22

delicatese !

La Ancuta 1

11.03.2011, 12:47

Florina multumesc

La Ancuta 1

11.03.2011, 12:48

Sidy foarte buna ideea ta. Oricum nu i-am facut de post, pentru ca am folosit unt.

La Ancuta 1

11.03.2011, 12:49

Mamaie, Tanya

La Ancuta 1

11.03.2011, 12:49

Adina si noua ne-au placut

La Ancuta 1

11.03.2011, 12:50

Ada, Diva

La Ancuta 1

11.03.2011, 12:50

Danutza, Roberta va multumesc

La Ancuta 1

11.03.2011, 12:51

Diana asa este, sunt si buni si de efect

DIANA B 1

11.03.2011, 13:54

efectu' , ca efectu' ... da' ce buni or fi

mirela0911 1

11.03.2011, 16:33

Excelent arata

Pasiune pentru bucatarie 1

11.03.2011, 16:54

deliciosi

La Ancuta 1

11.03.2011, 22:49

Mirela, Bitza va multumesc

La Ancuta 1

11.03.2011, 22:49

Ina, Nadina

ela 1

13.03.2011, 02:54

Oana 1

13.03.2011, 12:23

Ce bine arata!

La Ancuta 1

13.03.2011, 12:53

Ela, Oana va multumesc

claudiaD 1

24.01.2013, 20:25

wow ce frumos arata.!!...cred ca sant si gustosi....daaa,putin cascaval ras spre final merge?

Steffy 1

24.01.2013, 20:26

Arata foarte bine

La Ancuta 1

25.01.2013, 08:34

ClaudiaD, sigur ca merge si cu cascaval

La Ancuta 1

25.01.2013, 08:34

Multumesc Steffy

Sidy 1

25.01.2013, 08:56

Nici nu stiam ca se numesc asa eu le spuneam cartofi acordeon. Minunat arata si sunt fooooooarte gustosi

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi pane