Chec

de lilik in Dulciuri, 20 Ian 2011 | 5091 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

20.01.2011, 11:51

bun bun

Rocsi 1

20.01.2011, 11:56

de mult timp nu am mai facut un checulet

jolygina 1

20.01.2011, 12:09

preferatul sotului meu

La Ancuta 1

20.01.2011, 12:24

ce bun

Teo 1

20.01.2011, 12:26

frumos si destul de economic !

divainbucatarie 1

20.01.2011, 12:38

Frumusel!

aziz 1

20.01.2011, 13:00

DIANA B 1

20.01.2011, 13:01

Cu felul doi si cu si cu desertul am rezolvat-o la tine ... tre' sa gasesc si-o ciorbita buna si ... m-am scos pe ziua de azi
Maine ( poate ) gatesc eu

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2011, 13:56

bun bun

lia maria 1

20.01.2011, 14:23

lilik 1

20.01.2011, 15:27

va multumesc de vizita

LUK 1

20.01.2011, 15:40

ce bun e..imi place checul

lilik 1

20.01.2011, 16:54

si mie imi place Luk si chiar nu mai facusem de mult

madi_marin 1

20.01.2011, 17:04

si eu as papa o feliuta.....

lilik 1

20.01.2011, 17:44

serveste-te Madi

RuxyRux 1

20.01.2011, 17:49

Vreaaaauuuu...ca tare-mi mai place

MIUTA 1

20.01.2011, 19:45

Foarte bun

mena29 1

20.01.2011, 19:56

si eeeeu vreau,sa am dimineata la cafea.

lilik 1

20.01.2011, 20:24

serviti-va fetele

kamy 1

20.01.2011, 20:35

cu lapte rece

lilik 1

20.01.2011, 20:38

eu astazi am papat cu o cana de ceai

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:58

o sa ma servesc si eu imi plac checurile

lilik 1

20.01.2011, 23:11

sa-ti fie de bine Lacramioara

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa