Ramonapac te referi la temperatura la care coci aperitivul,trebuie lasat la foc potrivit,timpul depinde de cuptorul fiecaruia,pana devine auriu,cel mult 50minute,cel mai bun timp este intre 40 si 50minute,maxim
Aha... multumesc mult pentru promptul raspuns. O sa-l incercam, probabil, maine, fiindca poimaine avem invitati la masa si tocmai bine ne prinde aceasta reteta noua.
Ramonapac,sa il lasi neaparat sa se raceasca in forma cel putin 30min,chiar o ora si de abea apoi sa il tai,altfel se sfarama,cu cat il lasi mai mult sa se raceasca cu atat mai frumos se taie
Ramonapac,galbenii se acumuleaza postand retete si articole,facand comentarii la retete,iar cu acesti galbeni poti cumpara virtual produse din camara bucatarasilor http://www.bucataras.ro/camara/ de aici
Foarte bun, l-am pregatit ieri si a placut la toti. Singura problema care am avut-o a fost ca nu l-am putut scoate din tava. Data viitoare probabil ca am sa pun in tava hirtie pergament. Multumesc pentru o minunata reteta.