Mie imi place "dulcele" asta al tau,dar ne cam pacalesti.
Capsunii aia fara gelatina nu-ti stau "ever" asa deasupra,iar la branza gelatina o si incalzesti si apoi o pui ,nu doar o hidratezi.
Sunt cam carcotasa azi
Iar te contrazic.Nu stiu ce gelatina folosesti,dar orice tip de gelatina se hidrateaza cu apa rece si apoi se incalzeste pe baie de aburi sau la microunde.
Chiar si Top Gelee se dizolva in sirop sau apa rece si abia apoi se fierbe .
Cel putin asa stiu eu
iar la siropul de capsuni asa este am pus gelatina.greseala mea.completez acum reteta..nu a fost cu intentie.Scuzele mele.mi-a mai ramas gelatina si am pus-o pentru siguranta.Daca se pune zahar si se fierbe mai mult timp la foc mic pana se leaga.se da la rece si se intareste.cred eu...acum asta n-am mai incercat
Nu stiu ce gelatina era..nu cumpar regulat pentru ca a fost prima data cand am facut treaba asta..am improvizat mult..asa fac de obicei.cred ca era dr oetker...cred
Asa este,nu trebuie sa fiarba in nici un caz,dar scrie si pe plic ca se hidrateaza cu apa rece.
Gata,am tacut, ca nu vreau sa par vreo zgropturoaica si nici atotstiutoare,mai gatesc si eu "dupa ureche"