Cheesecake

de aditochi in Torturi, 6 Iun 2013 | 3641 vizualizari

COMENTARII (11)

aditochi 1

06.06.2013, 12:20

Tot nu ma las! inca mai sper sa adun voturi.Cititi aici si dati si un vot va rog.O alta reteta a mea in concurs.http://concurs.foodstory.ro/barilla/index.php?uid=10441778

MotanLaOale 1

06.06.2013, 16:29

Rocsi 1

06.06.2013, 18:55

Bine ai venit..

diaconta 1

07.06.2013, 11:29

Mie imi place "dulcele" asta al tau,dar ne cam pacalesti.
Capsunii aia fara gelatina nu-ti stau "ever" asa deasupra,iar la branza gelatina o si incalzesti si apoi o pui ,nu doar o hidratezi.
Sunt cam carcotasa azi

aditochi 1

07.06.2013, 12:31

NU incerc sa pacalesc pe nimeni asa este dar am spus ca am dizolvat-o .Si gelatina se dizolva in apa calda.Eact cum scrie pe pliculet

diaconta 1

07.06.2013, 12:35

Iar te contrazic.Nu stiu ce gelatina folosesti,dar orice tip de gelatina se hidrateaza cu apa rece si apoi se incalzeste pe baie de aburi sau la microunde.
Chiar si Top Gelee se dizolva in sirop sau apa rece si abia apoi se fierbe .
Cel putin asa stiu eu

aditochi 1

07.06.2013, 12:38

iar la siropul de capsuni asa este am pus gelatina.greseala mea.completez acum reteta..nu a fost cu intentie.Scuzele mele.mi-a mai ramas gelatina si am pus-o pentru siguranta.Daca se pune zahar si se fierbe mai mult timp la foc mic pana se leaga.se da la rece si se intareste.cred eu...acum asta n-am mai incercat

aditochi 1

07.06.2013, 12:41

Nu stiu ce gelatina era..nu cumpar regulat pentru ca a fost prima data cand am facut treaba asta..am improvizat mult..asa fac de obicei.cred ca era dr oetker...cred

aditochi 1

07.06.2013, 12:42

gelatina am pus-o in apa calduta si am mai bagat la microunde cate 5-10 secunde pentru ca apa nu trebuie sa fiarba..apa calduta

diaconta 1

07.06.2013, 12:59

Asa este,nu trebuie sa fiarba in nici un caz,dar scrie si pe plic ca se hidrateaza cu apa rece.
Gata,am tacut, ca nu vreau sa par vreo zgropturoaica si nici atotstiutoare,mai gatesc si eu "dupa ureche"

Bya Ralu 1

13.06.2013, 00:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Raffaello