Chisăliţă

de Sidy in Sosuri, 21 Iul 2011 | 9788 vizualizari

COMENTARII (10)

aziz 1

21.07.2011, 08:15

nu se pune zahar?cum o intrebuintezi?

MotanLaOale 1

21.07.2011, 08:28

excelenta pentru diabetici

Ina 1

21.07.2011, 11:38

am auzit, dar nu stiam ce este, exact....

Lau 1

21.07.2011, 13:19

Sidy 1

21.07.2011, 15:48

Aziz....nu se pune zahar( dar daca tu vrei poti pune) sunt dulci prunele...
Se papa cu carne rasol si cartofi piure...

aziz 1

21.07.2011, 16:34

aha interesant

jolygina 1

02.09.2011, 17:38

pentru iarna nu am stiut ca se pot pune dar si bunica mea face chisalita dar sa mancam in acel moment in ea
foarte interesanta ideea

Mitinita 1

04.09.2011, 14:35

super reteta,au si asiaticii ceva asemanator si se foloseste tot pe langa carne

Criss 1

15.09.2011, 14:39

Arata bine. Eu credeam ca asa se face magiunul, numai ca se fierbe mai mult. Spre rusinea mea nu stiam ce e chisalita.

babi5 1

27.08.2013, 16:46

Mama mi-ai adus aminte de anii copilariei cita mai mincam cu pine de casa calda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]