Ciabatta mea

de Brindusa in Piine, 1 Mar 2010 | 5355 vizualizari

COMENTARII (17)

ionix 1

01.03.2010, 17:10

cred ca-i tare bunuta

Miha 1

01.03.2010, 17:13

N-am facut niciodata cu maia facauta de pe o zi pe alta. Sigur voi incerca si eu!

Brindusa 1

01.03.2010, 17:19

incearca, Miha si o sa vezi ce buna e!

Brindusa 1

01.03.2010, 17:20

ionix, si noi tot asa

Miha 1

10.04.2010, 01:48

Maiaua ce consistenta tre sa aiba? Am pus 150 ml de apa si 250 g faina si s-a facut aluat de-a binelea. :-s

ela 1

10.04.2010, 01:54

ne-ai pus pe noi sa disparem ca sa ai tu loc aici,miha?

Miha 1

10.04.2010, 02:05

Da ma...ca nu mai poate omul sa se plimbe in voie, ca voi peste tot va hliziti. Pic de seriozitate nu este pe site-ul asta. Hai...te pup si dispar!

ela 1

10.04.2010, 02:15

miha,dispari

Brindusa 1

10.04.2010, 11:13

Miha, maiaua e ca o coca mai moale. Stai sa vad daca am vreo poza prin calculator.

Brindusa 1

10.04.2010, 11:17

Miha, nu pot sa pun pozele cu maiaua aici. O sa le pun la mini ciabatta Aaa uite ca au intrat si aici!

Miha 1

10.04.2010, 12:11

Multumesc Brandusa. M-am apucat asta-noapte de ea. I-am dat inainte asa cum a iesit. Am mers dupa principiul: "ori la bal ori la spital" sau "ce-o fi mamei, o fi si tatei" Acum vad ca e tocmai asa cum trebuia sa fie. Multumesc inca o data. Diseara pap Ciabattaaaaa.

Miha 1

10.04.2010, 12:15

Stii ce n-am inteles totusi? cand se amesteca maiaua cu restul ingredientelor?

Brindusa 1

10.04.2010, 16:03

vaaai acum vad ca am uitat sa scriu in reteta! maiaua se amesteca la inceput, odata cu 20g drojdie, 400g faina, etc. Incerc sa scriu si in reteta

Miha 1

10.04.2010, 16:14

Acus e gataaaa...

Brindusa 1

10.04.2010, 16:27

sa-mi zici cum ti-a iesit

Miha 1

10.04.2010, 17:23

Super a iesit Brandusa. N-am mai pus ierburi, caci ai mei daca vad "neglu" nu mai mananca. Am "imbrobodit-o" bine in faina si am pus in tava de cozonac. Chiar daca la prima vedere pare greu de facut, iar timpul de preparare destul de lung, rezultatul merita orice efort.

Brindusa 1

10.04.2010, 17:59

ma bucur ca v-a placut. Si eu fac in tava de cozonac, ca s-o pot taia felli pentru sendvisuri.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine Pascala