Ciorba de vacuta

de ionix in Ciorbe, 31 Oct 2009 | 10424 vizualizari

COMENTARII (5)

ANCA 1

31.10.2009, 23:27

foarte buna! eu fac putin altfel: intai pun la fiert radacinoasele ca fierb mai greu, iar ceapa, ardeiul gras, dovlecelul, dupa vreo 5 minute, caci fierb mai repede, rosiile ultimele. Borsul il dau un clocot separat, apoi il pun in ciorba, spre final...si nu las asa mult la fiert, sa nu se distruga toate vitaminele din legume.Si neaparat, pun si leustean

Oana 1

31.10.2009, 23:40

Si eu pun leustean Ieri am facut si eu tot ciorbita de vitel, la final am pus o sfecla rosie coapta, data pe razatoarea mare , o nebunie a iesit!

ionix 1

01.11.2009, 09:11

Anca, cred ca ideea cu bortsul e super buna ca nu-ti mai opreste din fiert ciorbita... sarut-mana...

ionix 1

01.11.2009, 09:12

asa-i Oana, trebuia sa pun si leustean dar am uitat de obicei imi dau seama ce-i lipseste cand o mananc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]