Ciorba de vacuta

de ionix in Ciorbe, 31 Oct 2009 | 9661 vizualizari

COMENTARII (5)

ANCA 1

31.10.2009, 23:27

foarte buna! eu fac putin altfel: intai pun la fiert radacinoasele ca fierb mai greu, iar ceapa, ardeiul gras, dovlecelul, dupa vreo 5 minute, caci fierb mai repede, rosiile ultimele. Borsul il dau un clocot separat, apoi il pun in ciorba, spre final...si nu las asa mult la fiert, sa nu se distruga toate vitaminele din legume.Si neaparat, pun si leustean

Oana 1

31.10.2009, 23:40

Si eu pun leustean Ieri am facut si eu tot ciorbita de vitel, la final am pus o sfecla rosie coapta, data pe razatoarea mare , o nebunie a iesit!

ionix 1

01.11.2009, 09:11

Anca, cred ca ideea cu bortsul e super buna ca nu-ti mai opreste din fiert ciorbita... sarut-mana...

ionix 1

01.11.2009, 09:12

asa-i Oana, trebuia sa pun si leustean dar am uitat de obicei imi dau seama ce-i lipseste cand o mananc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole boabe