Ciorba falsa de burta

de RODIMUR in Ciorbe, 20 Apr 2018 | 6257 vizualizari

COMENTARII (20)

vasimur 1

20.04.2018, 00:55

Cris2711 1

20.04.2018, 01:53

-Licurici- 1

20.04.2018, 07:12

Foarte Buna!

mihaelar63 1

20.04.2018, 07:35

Imi place mult ciorba falsa de burta Eu nu curat filamentele , acestea dau impresia si asemanarea cu burta .

dantes 1

20.04.2018, 07:50

Buna!

Panacris 1

20.04.2018, 08:23

RODIMUR 1

20.04.2018, 08:56

Mulțumesc, Cris!

RODIMUR 1

20.04.2018, 08:57

Mulțumesc frumos, Licurici!

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:01

Mihaela, știu că multă lume nu curăță filamentele de la ciuperci, indiferent ce mâncare fac, dar eu m-am obișnuit așa, pentru că de la filamente se închide la culoare preparatul. În plus, încă de când curățam ghebele, pe vremuri, am observat că între filamente era praf și chiar "mișcători"...

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:01

Mulțumesc frumos, Dante!

mihaelar63 1

20.04.2018, 09:16

,, miscatori "" . Daa acum am observat ca ai pus si champignons . Ai dreptate de la unele soiuri se inchide ciorba/ supa la culoare

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:38

Scuză-mă, Mihaela, n-aș fi vrut să scriu acest cuvânt, dar voiam să mă fac înțeleasă...Din această cauză, din momentul când am observat cele scrise mai sus, nu mai prepar decât champignons. Ăștia sunt siguri, curați, în general, dar au dezavantajul pe care l-ai remarcat și tu, că înnegresc mâncarea...

mirela0911 1

20.04.2018, 09:47

Nu ma am cu ciorba de burta, poate asta falsa ar ajunge sa-mi placa!

miki_a 1

20.04.2018, 09:51

Ciorbița ta e clar pe gustul meu! O știam numai cu champignons, dar cu un pic de afumătură sigur e mai grozavă și gustoasă! Mulțumesc pentru idee!

Ksenya 1

20.04.2018, 10:04

cu afumatura nici eu nu am mancat. As incerca !

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:06

Mirela, eu am aceeași părere ca tine, dar când am văzut că se poate face o astfel de ciorbă falsă, am făcut și mi-a părut bine... E tare bună! Merită să încerci!

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:07

Îmi pare bine, Miki, că apreciezi această ciorbiță, ca și folosirea afumăturii! Chiar să știi că îi dă un gust foarte bun ciorbei...!

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:08

Ksenya, să știi că merită să încerci! Rezultatul este tare plăcut...!

Rahela Velicu 1

20.04.2018, 12:23

RODIMUR 1

20.04.2018, 12:36

Mulțumesc, Mimi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta