Cipsuri de sunca coppa

de Sylvia in Porc, 8 Dec 2013 | 4098 vizualizari

COMENTARII (28)

Sylvia 1

08.12.2013, 19:38

Asa cum v-am promis o sa arata cateva mici tertipuri din bucataria profesionala gastronomica, cipsuri de sunca, acadele de parmezan, ierburi aromate prajite, tagliatte de legume crocante, pe care le folosim atat ca decor cat si ca asezonare la diverse mancaruri

Ligia Bxl 1

08.12.2013, 19:39

interasant

Sylvia 1

08.12.2013, 19:40

Realizarea lor e foarte simpla dar fiecare are un mic secret de aplatizare, temperatura, tehnica de realizare care face din el un preparat usor de realizat si delicios. Mi-ar placea sa stiu ca le testati, utilizati si ca aduceti o farama din bucataria gastronomica la voi acasa si ca va bucurati de ea

nadea68 1

08.12.2013, 19:40

Sylvia 1

08.12.2013, 19:40

chiar interesant si simplu si mai ales delicios daca o sa le gustati va indragostiti de ele

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 19:49

la cuptorul care se poate potrivi la cate grade sa se realizeze am inteles,dar la cuptoarele simple cum se procedeaza?...ies tot la fel ?

Rocsi 1

08.12.2013, 19:49

Chiar faine!

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 19:49

arata minunat

Bunica 1

08.12.2013, 19:51

Foarte interesant! Am copiat eu asa pe sest cate ceva de la tine.Multumesc mult pantru micile secrete !

MotanLaOale 1

08.12.2013, 19:56

interesant!

Sylvia 1

08.12.2013, 20:03

Krysty la cuptorul cu gaz la fel tot la 210 grade, supravegheati atent dupa cateva minute si e ok se faca la fel de bine

Sylvia 1

08.12.2013, 20:04

am avut si cuptor cu gaz si cel electric sincera sa fiu prefer cuptorul electric si sa gatesc pe gaz. Cuptorul electric pt precizie si setari , numai partea de sus, numai patrea de jos etc. Aragazul pt putere si rapiditate nimic nu se compara cu el , in bucatariile profesionale pe langa placile electrice si inductie gazul este la putere , tot ce gatim in cant mare e pe gaz

Merisor 1

08.12.2013, 20:17

Ce reteta interesanta!

Panacris 1

08.12.2013, 20:23

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 20:26

am inteles ... la mine nu se fac setari la cuptor...e mai antic sa zicem

Sylvia 1

08.12.2013, 20:31

Krysty pune la mediu si gata o sa se faca sigur totul e sa nu se arda sau sa nu fie focul prea mic sa stea degeaba in cuptor

diaconta 1

08.12.2013, 20:35

Mersi de pont Sylvia buna idee

Bya Ralu 1

08.12.2013, 20:47

Dana_Retetegg 1

08.12.2013, 22:11

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 22:52

am inteles

RuxyRux 1

08.12.2013, 23:50

Minunate sfaturile tale...le astept cu interes in continuare draga mea!

Anett 1

09.12.2013, 01:40

Constelatialeu 1

09.12.2013, 06:22

_Alina_ 1

09.12.2013, 09:19

Interesant!

Sylvia 1

09.12.2013, 11:25

va pup cu drag fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cipsuri facute in casa