Cornuri cu nucă și pastă de măceșe

de Panacris in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 8107 vizualizari

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

20.06.2014, 16:37

ce frumoase sunt

simona72 1

20.06.2014, 16:44

In sfarsit renumitele cornuri...minunate!!

cristeena20 1

20.06.2014, 16:57

ce bunatate!! m-ati inebunit cu cornurile astea...neaparat trebuie sa le fac si eu intr-o zi

Bunica 1

20.06.2014, 17:00

Ar fi bun un corn cu lapte

mihaelalalala 1

20.06.2014, 17:02

Si eu o sa le fac, arata foarte bine

deyutzky 1

20.06.2014, 17:10

yuummmyyy

kukibella 1

20.06.2014, 17:16

Constelatialeu 1

20.06.2014, 17:27

Angelina_Elena 1

20.06.2014, 17:40

Tare bune!

MOKUSKA 1

20.06.2014, 17:45

minunate pozsonyi

Panacris 1

20.06.2014, 17:57

Daaa, Mokuska

gaby_duceag 1

20.06.2014, 18:51

no...nu te supara da astea numa cornuri de bratislava nu-s
zi-le oricum numa asa nu
1) aluatul se tine la rece si capata o cu totul alta consistenta, nu e aluat dospit la cald
2) forma lor trebuie sa fie cea de porcoava
3) NU SE UNG CU OU ci se ung cu galbenus, se lasa sa se usuce iar cand le bagam la cuptor le ungem cu albus batut,. la copt toata treaba asta face o crusta frumoasa , care crapa dand aspect de marmorat, aspectul specific acestor cornuri

delia64 1

20.06.2014, 18:52

Panacris 1

20.06.2014, 18:53

Gaby , rectific imediat Dar să știi, că sunt tare savuroase

gaby_duceag 1

20.06.2014, 18:56

nu ma-ndoiesc de asta dar atunci cand o reteta este renumita, pentru a ne putea permite sa pastram denumirea trebuie sa respectam reteta

Panacris 1

20.06.2014, 18:58

Oki doki Mă aliniez și mâine promit că voi proba rețeta RENUMITĂ

Panacris 1

20.06.2014, 19:01

Eu am mers pe rețeta Laurei http://www.bucataras.ro/retete/cornuri-bratislava-59725.html, ei nu i-ai spus că trebuia să stea la rece aluatul ;P

Panacris 1

20.06.2014, 19:01

gaby_duceag 1

20.06.2014, 19:05

Nu i-am moderat-o eu

MOKUSKA 1

20.06.2014, 19:15

Cris, asa face si mama cu "crapaturi" ..sper sa am timp maine sa le fac, dupa reteta Mamei mele. ne cam ploua in gura.

Panacris 1

20.06.2014, 19:36

Rocsi, a păstrat rețeta, Dina, a folosit doar albuș ;P

Panacris 1

20.06.2014, 19:37

Pardon * Diana

gaby_duceag 1

20.06.2014, 19:41

ba are
ca nu i-au iesit uniform, da, dar citeste reteta, a respectat ce s-a cerut
cris, odata ce publici pe un site retete ar trebui sa-ti asumi atat laude cat si critici pe marginea lor fara a te uita in gradina altora
mie daca imi zicea cineva ca am dat in cap cuiva nu ziceam c-a dat si x si y, imi asumam greseala fara a lungi atat de mult o discutie desi stii ft bine ca am dreptate
eu stiu ft bine sa te laud si am facut-o in nenumarate randuri dar daca nu ai respectat mai nimic din reteta, cum le poti numi cornuri bratislava?
poate in multe retete sunt mici abateri, adaptari, dar tu nu ai facut una ci 3 greseli

Panacris 1

20.06.2014, 19:42

De fapt acum am priceput Punctul forte al cornurilor Bratislava e glazura Nu pufoșenia Oki doki

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu nuca