Cornuri de Bratislava (POZSONYI KIFLI )

de gaby_duceag in Dulciuri, 23 Iun 2012 | 33490 vizualizari

COMENTARII (55)

simonacallas 1

29.04.2014, 17:19

Sunt excelente

Raluca57 1

05.05.2014, 12:58

Le-am facut pentru ca muream de pofta, in ultima vreme au fost preparatul cel mai incercat de "bucatarasi".
Foarte bune! usor de facut, delicioase. Le-am umplut cu nuca pregatita ca la cozonac, cu rahat, stafide, mac. Delicioase!!!! Raluca

Krystyan Trendy 1

27.05.2014, 07:39

foarte bune

Panacris 1

21.06.2014, 14:29

Urmează și această variantă!

Ancutsa 1

05.10.2016, 16:09

Arata grozav!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri de Bratislava