Cosulete de parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2009 | 14111 vizualizari

COMENTARII (12)

Bunica 1

23.09.2009, 14:24

Mai, mai , mai ! Cred ca umplute cu salata de ciuperci cu piept de pui sunt deosebite (dupa gustul meu).Miha, ar trebui sa deschizi un curs de inventivitate culinara.

Miha 1

23.09.2009, 14:25

Miha 1

26.09.2009, 21:46

Nu stiam ca se pot face si fursecuri din parmezan. Ne dai si noua reteta Cristofor?

ionix 1

30.09.2009, 10:23

offff, arata super tare... mi-ar placea sa-ncerc sa fac si eu... cand ai musafiri sunt perfecte

Miha 1

30.09.2009, 11:34

Sunt foarte usor de facut si de efect. Se pot face si mai mici,pe fundul unui pahar de exemplu.Ma gandesc ca ar arata mult mai bine pe platoul cu aperitive.

ionix 1

30.09.2009, 11:53

ahhhhhhhh chiar ca... super tare... o sa incerc cu siguranta... vai ce foame-mi este

Oana 1

01.10.2009, 12:35

Ce frumoase sunt! Chiar ca facute mai mici sunt mai de efect . Nu merge cu parmezan din ala la plic, razuit deja?

Miha 1

01.10.2009, 13:31

Ba e bun si ala. Parmezan sa fie. Si daca e gata razuit cu atat mai bine.

Miha 1

03.10.2009, 10:56

Din cascaval n-am incercat,dar voi incerca. Parmezanul nu prea-mi place.

elena1988 1

04.03.2011, 09:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]