Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv

de nico15 in Porc, 10 Dec 2011 | 5034 vizualizari

COMENTARII (9)

Lau 1

10.12.2011, 14:47

superba prezentarea

nico15 1

10.12.2011, 16:33

Multumescmult

adasev12 1

10.12.2011, 16:42

pireut de sfecla nu am mai auzit...nici n-am papat....imi place sfecla, tre sa fie bun f bine arata intr-adevar ( numai bobul nu-l agreez de-acolo.... )

danakarin 1

10.12.2011, 17:23

foarte rafinat.

Rocsi 1

10.12.2011, 20:45

bravo

alldaycooking 1

10.12.2011, 22:14

Interesanta combinatie, super prezentare!

MotanLaOale 1

10.12.2011, 22:39

diaconta 1

11.12.2011, 11:45

super prezentare

mirela0911 1

11.12.2011, 14:15

ce prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete cu sos de rosii si masline