Crema de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 16 Ian 2012 | 7251 vizualizari

COMENTARII (48)

bliss 1

17.01.2012, 11:58

aa, deci pana la urma galbenusurile se...fierb cum ar veni! mie nu imi plac chestiile crude si cu atat mai mult sa mananc oua crude )si d'aia cred ca atunci cand gasesc retete in care tre' sa spun oua crude incep sa ma stresez putin )))))))))
si asa prietena mea a facut tiramisu cu crema mascarpone in care of course se pun galbenusurile... crude si n-am stiut, am mancat, buun si acum cand as vrea sa fac si eu vad ca stau un pic pe ganduri )))))
ca oul are rolul lui nu e nici o indoiala, doar ca unii sunt mai sensibili )))))))

lia maria 1

17.01.2012, 12:08

mai are rost sa ma inarmez cu lingurita ? nu de alta dar la cata lume a ajuns la borcan inaintea mea nu cred ca a mai ramas ceva nici de lins da-pai de luat cu lingurita

Maria68 1

17.01.2012, 12:08

Yammy, super delicioasa

ela 1

17.01.2012, 12:13

sa ne aducem lingurita???dar nu mai bine polonicul??

mamaieelena 1

17.01.2012, 12:20

buna,buna

diaconta 1

17.01.2012, 12:25

Bliss,sa stii ca fiecare are mofturile lui.Nici mie nu-mi place albusul crud in crema.Tocmai de aceea,la tiramisu,am facut crema de galbenusuri pe aburi si am adaugat doar frisca nu si albusurile e chestiune de gust si aproape orice reteta se poate adapta gusturilor personale

diaconta 1

17.01.2012, 12:26

Ela,polonicul n-o sa-ti incapa in borcan,dar dupa cum a scris in introducere,borcanu-i gol demult si crema doar o dulce ...amintire

Miha 1

17.01.2012, 13:35

Da, are dreptate Oana. Am vrut sa spun si eu asta in mesaj, dar a trebuit sa plec la scoala dupa copil.

Si eu ma feresc in general de retete care au oua crude, dar mai mult de cele cu albus crud.

Miha 1

17.01.2012, 14:31

Dia...Fecioara atenta la detalii ce-mi esti

aziz 1

17.01.2012, 16:20

valei cum poate sa arateeee!!!

Miha 1

17.01.2012, 16:53

alldaycooking 1

17.01.2012, 18:33

Minunata!

madi_marin 1

17.01.2012, 19:46

varianta perfecta pentru cremele de ciocolata din comert...

Gina_Cristina 1

17.01.2012, 20:26

ce bine suna

iry-gabriela 1

17.01.2012, 20:31

imi place

Angelina_Elena 1

17.01.2012, 21:46

imi place,arata tare bine

Miha 1

17.01.2012, 21:55

Multumesc fetelor!

miremirc 1

18.01.2012, 07:59

arata super !

Miha 1

19.01.2012, 11:45

multumesc!

- Andreea - 1

20.01.2012, 23:06

pot inlocui laptele condensat cu altceva?

Miha 1

21.01.2012, 11:17

Teoretic ar trebui sa poti, dar nu va mai fi la fel. Eu as inlocui cam asa: 5-6 linguri smantana pentru frisca, 2-3 linguri lapte, 1 lingura zahar si 1 lingura unt.

anomisana 1

22.01.2012, 12:12

Miha, borcanul ăsta este o bombă calorică. Şi este aşa bun, încât ar trebui porţie dublă să fiu sigură că mai ajunge şi în prăjitură.
Vin la el cu o felie de pâine şi o cană de lapte cald.

Miha 1

22.01.2012, 13:25

Te astept cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]