Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ligia Bxl in Dulciuri, 25 Apr 2016 | 11916 vizualizari
AndrutzaP 1
Bunaaa!!!
Ligia Bxl 1
merci,chiar e buna si o crema foarte fina
Geanina87 1
Ela68 1
siropul de zahar se pune asa fierbinte peste albusurile batute sau nebatute ? multumesc
marcela1979 1
Ela scuze,am modificat reteta,era vorba de galbenusuri sau oua intregi se pune in fir subtire compozitia de zahat fiert ptr a nu deveni omleta ,normal noi lucram cu oua intregi aceasta crema,dar se poate si doar cu galbenusuri
Bunica 1
multumesc, o s-o incerc pentru ornat
sper sa-ti iasa
MotanLaOale 1
laura_n 1
Multumim mult, Ligia ca ne impartasesti!
anca_rm 1
Multumesc mult dragii mei
Laurici cu drag si alte retete pe viitor
simona72 1
Bine de stiut, este o crema care te poate insela foarte usor Eu o fac destul de rar...cremele cu unt nu se numara printre preferate...
Gherca Daniela 1
alilianaa 1
Interesant.
Constelatialeu 1
Rocsi 1
Simona este atat de fina ca o mancam,,lingeam,, asa goala dar trebuie mancata cu limita
CameliaR 1
Cat de bine arata!
Bya Ralu 1
am salvat-o
silvi0ara 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:19
ieri la 23:30
ieri la 21:44
ieri la 10:41
pe 01.11 la 17:28
de Caty 3
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Ioana2002
RODIMUR
vasimur
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!