Cremsnit II

de Criss in Prajituri, 31 Ian 2014 | 16057 vizualizari

COMENTARII (39)

Valclaudia 1

31.01.2014, 06:23

ce bunatate!

Ina 1

31.01.2014, 06:26

waw, ce bunatate, la ora asta!

portiadelumina 1

31.01.2014, 07:10

Dublu wow, că simplu a spus Ina Adică e una din prăjiturile mele preferate. Bun!

dantes 1

31.01.2014, 08:00

delicios

Merisor 1

31.01.2014, 08:28

Cat de bun si reusit este!

MotanLaOale 1

31.01.2014, 08:29

buna buna

anca_rm 1

31.01.2014, 08:31

cat de bunnnnn

simona72 1

31.01.2014, 08:47

Tare buna si ti-a iesit super!!

Criss 1

31.01.2014, 08:58

Multumesc mult.

Criss 1

31.01.2014, 08:58

Adevarul e ca reteta de foietaj de la Ruxi e perfecta.

deyutzky 1

31.01.2014, 09:55

am si eu la favorite reteta de foietaj de la Ruxy cred ca o sa incerc si eu acest cremsnit!

Bunica 1

31.01.2014, 09:57

O prajitura care nu poate fi refuzata!

AIRAM62 1

31.01.2014, 10:31

Pt crema inlocuiti faina cu amidon si nu trebuie gelatina

Florentina_Cristina 1

31.01.2014, 10:51

wow minunat foarte bun

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 11:52

Criss 1

31.01.2014, 11:54

Multumesc dragelor.

Criss 1

31.01.2014, 11:56

Multumesc AIRAM 62, am sa mai incerc si alte variante.

Constelatialeu 1

31.01.2014, 12:04

Lau 1

31.01.2014, 12:04

ce pofta mi-ai facut

MonaMimi 1

31.01.2014, 12:05

Criss 1

31.01.2014, 12:53

babi5 1

31.01.2014, 13:07

Pushaa 1

31.01.2014, 13:08

bine mai arata!!!

RuxyRux 1

31.01.2014, 13:18

Minunat! Eu abia l-am terminat aseara....hai sa iti dau reteta mea de crema mie mi se pare perfecta... 10 galbenusuri, 10 linguri de zahar, 5 plicuri zahar vanilat, 5 linguri amidon, 3 linguri faina, 1 l si jumatate lapte, 100 gr unt....laptele il pui la foc cu vanilia, galbenusurile le amesteci cu zaharul, faina si amidonul,plus o cana de lapte din amestec sa nu fie fierbinte doar caldut...amesteci bine sa nu faca cocoloase, torni apoi toata compozitia in laptele fierbinte si cu un tel amesteci repede si vartos...lasi in jur de 7 min pe foc mic si gata. Pui untul amesteci sa se topeasca si asta e crema... Eu sunt tare incantata de ea....daca ti se pare prea dulce pentru gustul tau reduci zaharul.. Te pup cu drag scumpo!

Panacris 1

31.01.2014, 13:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit 2