Wow excelent arata o sa si salvez reteta la favorite, cred ca sunt deliciosi. Am vazut ca ati pus tarhon, ador tarhonul , nu m-as fi gandit sa il folosesc la creveti multumim de reteta Ce sa mai zic ca ati facut si admosfera super !!!
Ela, da .
Anca, in vara asta incerc clar sa petrec vacanta in grecia.
Sylvia, si eu am ramas surprins. si noua ne place tarhonul si ne-am bucurat cind i-am simtit gustul kin acest super saganaki
Excelent trebuie sa fie, Bucataras mai pune retete grecesti ca si mie imi plac f tare Unde ati fost in Grecia,noi in Sihtonia am fost si ma ramas fermecati de peisajele salbatice am inteles ca mai jos in insule e si mai frumos.
Foarte delicioasa. am vizitat si eu toata partea de nord a Greciei si mi-a lasat un gust dulce dulce. eu sant foarte pretentioasa la mancare si acolo a fost totul perfect. n-am avut de ce sa ma plang. sant si foarte primitori. as merge si in santorini
Ce frumos,mi-am adus aminte de insula Corfu,Palamakia,Thessalonichi Paralia Katerini,cate feluri de mancare au....foarte multe.Bucataras ai toate furculitele de la mine.Am facut creveti,dar nu asa cum i-ai facut tu,am trecut reteta la favorite.Bravo.