Cus cus(kritaraki) cu legume mexicane si conopida fiarta

de mihaelaradu in Paste, 24 Ian 2011 | 9692 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

24.01.2011, 18:03

Sigur e cus-cus si-n poza?

Criss 1

24.01.2011, 18:05

Arata bine, numai ca nu cred ca e cus-cus. Sunt niste paste gen bob de orez.

mihaelaradu 1

24.01.2011, 18:16

Aveti dreptate, nu e cus-cus ca si in Romania. Pastele au bobul putin mai lung si se numesc kritaraki. Eu nu am avut cus-cus in casa, astazi si am folosit pastele astea, care au acelasi gust.

Cris2711 1

24.01.2011, 18:28

Mihaela

lia maria 1

24.01.2011, 18:33

La Ancuta 1

24.01.2011, 19:14

mena29 1

24.01.2011, 19:24

mirela0911 1

24.01.2011, 22:08

LUK 1

24.01.2011, 22:21

bun bun

MotanLaOale 1

25.01.2011, 08:36

mihaelaradu 1

27.01.2011, 13:37

Multumesc din suflet, fetelor
Iata si primul meu galben

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:25

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon