Desert prajitura Krantz

de vio_dreams in Prajituri, 15 Noi 2013 | 156382 vizualizari

COMENTARII (30)

vio_dreams 1

17.11.2013, 22:17

Laura nu stiu ce sa zic, poate crema de oua nu ai lasat-o suficient pe foc? Sau ai adaugat galbenusurile fierbinti peste unt?
Mie mi-a iesit destul de tare , se observa onsistenta cremei in fotografii, am intins-o cu ajutorul unui cutit.
La mine pe blog am pus si link catre reteta de unde m-am inspirat, acolo pare chiar mai compacta crema decat la mine.
Mai vazusem aici pe bucataras reteta Gabitzei care are si lapte in crema si pare destul de tare si lav ea.

Mitinita 1

11.12.2013, 20:22

Ce ma bucur ca te-am descoperit Bine ca am aflat ca esti si tu aici De acum ne auzim mai des

korina 1

21.12.2013, 14:43

buna,praf de copt nu se pune deloc?

korina 1

21.12.2013, 23:09

n am mai avut rabdare sa astept raspunsul,asa k am facut o asa cum era scris, si trebuie sa va spun ca a iesit foarte buna,a devenit preferata familiei,e chiar usoara de preparat,va multumesc mult pt reteta asta minunata!

Panacris 1

19.02.2014, 13:32

Delicioasă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert foi de bezea cu crema de ciocolata si alune de padure