Desert tort Intercontinental

de Miha in Torturi, 19 Sep 2009 | 137293 vizualizari

COMENTARII (38)

rivka 1

19.09.2009, 12:39

ce frumos arata

Miha 1

19.09.2009, 13:01

Multumesc Rivka!

Oana 1

19.09.2009, 16:09

Ce bunatateeeeee!

Miha 1

19.09.2009, 16:26

Tortul asta a fost un cadou dulce pentru cumnata mea,care si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Am apucat sa gust si eu din el si chiar a fost bun!

Miha 1

19.09.2009, 20:35

ionix 1

25.09.2009, 22:20

uuuuuuuuuuuu... m-am decis... gata, asta e tortul care-l fac mamei de ziua ei
o sa citesc cu atentie si-o sa-ti adresez intrebari daca am nelamuriri...
multumesc Miha...

Miha 1

25.09.2009, 22:43

Ionix,aici sunt pentru oricate intrebari doresti.

ionix 1

30.09.2009, 11:58

Miha, in loc nuca de cocos as putea sa incerc varianta cu ciocolata topita dar alba?? ma duc maine sa cumpar toate cele necesare si de aia incerc sa citesc cu atentie reteta ... oricum, de abia astept sa pap

Miha 1

30.09.2009, 13:26

Sigur ca se poate...si cu siguranta va fi mult mai bun.

ionix 1

30.09.2009, 17:45

ah, aici la fel pun crema in bain-marine sau nu??? seamana cu aia de la stangluri... ah si mai intai frec untul si peste unt pun crema??? si tot asa treptat??? ufff, o sa fie greut dar trebuie mami meu merita...
mersi MIhaaaaaaaaaaa

Miha 1

30.09.2009, 22:50

Poti pune la bain-marine,sa fii sigura ca nu se lipeste de vas si nu face cocoloase. Daca pui direct pe flacara se face mai repede doar ca tre sa amesteci incontinuu.

ionix 1

01.10.2009, 07:47

ufff, eu trebuie sa-l fac repede sa nu-l vada mama ii fac o petrecere surpriza si tortul trebuie sa stea ascuns... hehehe... ureaza-mi noroc am mare nevoie...

Miha 1

01.10.2009, 09:35

Mult noroc! Sunt sigura ca te vei descurca de minune!

ionix 1

02.10.2009, 11:36

Mihaaaaaaaaa, l-am facut... nu arata asa bine ca al tau foile nu prea mi-au crescut si mi-a iesit un pic crema moale dar bune rau cremele... o sa-ti transmit maine cum a fost puup... weekend placut

Miha 1

02.10.2009, 13:20

Foile nu sunt inalte,se vede si in poze. iar crema probabil ca mai trebuia fiarta,Se vede si in poze cam cat trebuie sa fie de groasa budinca inainte de a o adauga la unt.

ionix 1

03.10.2009, 07:18

ufff, eu m-am uitat la poze dar in graba n-am mai avut rabdare s-o fac ca-n poze hehehe... oricum avea un gust demential... te pup Miha...

Miha 1

03.10.2009, 10:23

Amprenta personala este foarte importanta.

ionix 1

03.10.2009, 11:11

asa-i asa-i... ai rade cu lacrimi daca ai vedea cum l-am ornat... sunt varza la ornat am incercat sa fac o placuta de ciocolata si sa scriu pe ea la multi ani si numele mamei mele si mi-a iesit ceva hidos dar bun la gust hahahahahahaha...

Miha 1

03.10.2009, 11:32

Mai faci vreo 2 torturi si devii experta.

ionix 1

04.10.2009, 11:29

sper sper... vorba mamei tortul arata ca o bomba dar a fost extraordinar la gust... mersi Miha...

nadina73 1

15.04.2010, 14:16

super nota 10 pe bune ,astept un ac in coaste miha

Miha 1

15.04.2010, 15:42

Nadina, prefer sa nu raspund la provocari. Multumesc oricum.

nadina73 1

15.04.2010, 16:02

hai ma chiar nu sti de gluma

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 22:05

Super prezentarea,felicitari si 5 furculite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort din piscoturi, cu crema de iaurt si fructe