Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Rita Ilies in Torturi, 17 Dec 2013 | 15901 vizualizari
Lau 1
ce fain arata
_Alina_ 1
Superb!
Rita Ilies 1
Vă mulțumesc mult!
MotanLaOale 1
Alexandra Burz 1
deliciu....la favorite cu el
Mulțumesc frumos!
mihaelam90 1
LUK 1
am salvat si eu reteta..nu stiu cand ma voi incumeta sa l fac dar e bine pus la pastrare
simona72 1
MonaMimi 1
Raluca57 1
pozele sunt adorabile, mare bucurie sa le impartasesticu noi!! cred ca tortul este o minune, imi fac curaj sa il incerc. Raluca
Baftă, Raluca! Îți stau la dispoziție pentru întrebări.
danakarin 1
Am sa " fur" reteta asta, mi se pare exceptionala! Doar ca ...va trebui sa fac 100 sa-mi iasa asa glazura!
Panacris 1
Delicios!
Dana, totul ține de zahăr. Și nu mă refer neapărat la calitate pt că am cumpărat zahăr scump, care când am început să-l caramelizez s-a înnegrit efectiv. Și nu l-am uitat pe foc, nici nu l-am lăsat prea mult... Baftă!
Krystyan Trendy 1
delicios
babi5 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:06
pe 01.02 la 20:48
pe 31.01 la 16:37
pe 31.01 la 15:01
pe 31.01 la 09:13
de Panacris 9
7 comentarii
6 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
Rocsi
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!