Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 10883 vizualizari

COMENTARII (34)

nadina73 1

17.10.2010, 23:02

super medima bucur ca ti-au placut5f

Adinuta 1

18.10.2010, 10:03

am pus-o la favorite si o incerc pare foooarte bunaaa

epurasha2bb 1

18.10.2010, 11:54

beton!5f!

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

Kamy.......hahaha.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

tare buni nadina.................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:01

Adinuta, mie mi-a placut tare mult...................

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 18:02

Epu..............................multumesc...............

lilik 1

18.10.2010, 19:42

ce frumosi ti-au iesit

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 20:06

si ce buni au fost lilik................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei